Drie MAN's voor Van Appeldoorn

Nieuws
03-05-2018 | Door Tim de Jong

Het Woudenbergse familiebedrijf Van Appeldoorn Transport & Logistics heeft onlangs drie nieuwe MAN TGX 18.426 trekkers in gebruik genomen. De trucks gaan ingezet worden in tank- en bulkvervoer en zijn ADR gekeurd.

Van Appeldoorn is gespecialiseerd in transport en logistiek, opslag, overslag en warehousing van goederen sinds 1939. De derde generatie van het familiebedrijf heeft de onderneming uit laten groeien tot een middelgrote transportonderneming die zowel in eigen land als internationaal opereert. Als uitbreiding van het wagenpark schafte Van Appeldoorn de nieuwe MAN’s aan.

Deze nieuwe trekkers zijn geleverd door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld. Van Appeldoorn heeft al een aantal jaren een goede klantrelatie met Roordink en ook om die reden dat deed hen beslissen om nieuwe MAN’s aan te schaffen. De TGX 18.426 trekkers zijn besteld met een ruime XLX-cabine uitgerust met het nieuwe MAN interieur en de 12+2 MAN TipMatic versnellingsbak.

De nieuwbouwafdeling van Roordink heeft de voertuigen voorzien van diverse nuttige opties. Hiernaast zijn de voertuigen in de herkenbare blauw-rode bedrijfskleuren gespoten.  

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-02-2020
MAN_TG_range2020-33.jpeg

Nieuwe generatie van MAN gepresenteerd

Na maanden van spionagefoto’s en geruchten is het nu een feit, de nieuwe generatie van MAN is officieel onthuld.…
Nieuws
17-05-2021
mantgxverwaaltransport2.jpg

Vier nieuwe MAN’s voor Verwaal Transport

Voor Verwaal Transport uit het Zuid-Hollandse Stolwijk is MAN een vanzelfsprekendheid. Bijna alle trucks uit de…
Nieuws
04-02-2019
Groenendaal-TGX.jpg

Eerste MAN TGX voor Groenendaal Transport

Groenendaal Transport uit Rotterdam, een specialist in het vervoer van vloeistoffen en afvalstoffen, heeft de…