Duitse TLN laat chauffeurs van leden nog steeds gratis douchen

Geplaatst door

De afgelopen vijftien weken werden gedomineerd door de coronacrisis. In Duitsland konden chauffeurs die in veel gevallen gratis naar het toilet en gratis douchen. Echter de ‘rastanlagen’ van Sanifair en van ‘Tank & Rast’ gaan weer normaal functioneren. Normalbetrieb, zogezegd. De Duitse TLN, BGL geheten, speelt hierop in door chauffeurs ook de komende drie maanden gratis gebruik te laten maken van toilet en douches.  

BGL en de uitbaters van de pleisterplaatsen langs de Duitse wegen zeggen dit ook te doen om chauffeurs nog eens extra te bedanken voor hun inspanningen de afgelopen tijd. De leden van de BGL hebben hun chauffeurs als het goed is een ‘Brummi-card’ verstrekt, waarmee ze gratis gebruik kunnen maken van de voorzieningen.

BIGtruck zal de kwestie voor leggen aan TLN, waarna we zullen zien of en in welke hoedanigheid er reactie komt. In elk geval zou het mooi zijn wanneer er hier ook zo’n actie zou komen. Applaus is er genoeg geweest, en ja, die gehaktbal was ook lekker. Zo lang geleden alweer.