Duurzame Scania Ecocombi's voor J.P. Vis & Zn.

Nieuws
24-08-2020 | Door Iep van der Meer

J.P. Vis & Zn. uit Kwintsheul zette tot nu toe Ecocombi's alleen in Zweden in vanwege het gewicht. Voortaan gaan er echter ook complete Ecocombi's rijden vanuit Nederland als het totaalgewicht dat toelaat. Daarvoor zijn speciaal lichtere combinaties ontwikkeld met elektrische koeling van Frigoblock.

Het gaat om twee nieuwe Scania 500 S Highline 6x2 motorwagens met Vogelzang dolly's en Schmitz Cargobull koeltrailers. De combinaties zijn voorzien van elektrische Frigoblock transportkoeling die door een generator gevoed wordt vanaf de Scania motor. Dat betekent stil en schoon koelen, vooral omdat de Scania's op HVO-100 rijden. Dat is een niet fossiele brandstof die zorgt voor een enorme CO2 reductie waardoor deze Ecocombi's CO2 neutraal rijden!

Het is J.P. Vis & Zn. menens met duurzaamheid en samen met Hartman Expeditie wordt er op alle fronten gekeken naar duurzaamheid. Zo rijden inmiddels de eerste trucks ook al op LNG waar dat kan. Met de nieuwe Ecocombi's zetten de bedrijven weer een stap naar een mooie, duurzame toekomst. De Scania's zijn helemaal in de J.P. Vis & Zn. stijl opgebouwd met extra verlichting, witte accenten in de grille en witte zonnekleppen. Verder is het bekende logo op de laadbakken aangepast aan een bredere inzet van de voertuigen. In het verleden waren alleen de Nederlandse en de Zweedse vlag afgebeeld, daar zijn nu de Deense en de Noorse vlag aan toegevoegd! " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Meer lezen over de nieuwe Ecocombi's van J.P. Vis & Zn. doe je hier!

Over de proef met de LNG trucks bij Hartman Logistiek lees je alles in BIGtruck online magazine. ">Klik hier voor dat verhaal! 

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
20-11-2020
JP.Vis_PB_5.jpg

40 Scania V8 trucks voor Hartman en JP. Vis & Zn.

De Hartman Groep heeft voor Hartman Expeditie en voor J.P. Vis & Zn. een order geplaatst voor niet…
Nieuws
18-08-2020
collagelng_2copy-1400.jpg

Hartman Expeditie test LNG trucks

BIGtruck heeft in nauwe samenwerking met Hartman Expeditie twee LNG trucks getest gedurende ruim een week. Beide trucks…
Nieuws
13-06-2016
SandstraPB2.jpg

Scania R580 8x4 voor Sandstra Easterein

B. Sandstra & Zn. uit het Friese Easterein heeft met een Scania R580 LB8x4/4HNB een regelrechte primeur in…