Nieuws
16-12-2015 | Door Iep van der Meer

Volvo heeft van de FH een schitterende Performance Edition uitgebracht. Deze fraaie truck is er nu ook op schaal 1:50 van WSI, en die is net als de echte gelimiteerd. Wij mogen van Volvo twee van deze fraaie modellen weggeven!

Met de Performance Edition heeft Volvo echt wat moois neergezet. Het design van deze 'Limited Edition' valt bijzonder in de smaak en inmiddels zien we ook al trucks verschijnen die geinspireerd zijn op dit design. Volvo heeft nu bij WSI een serie schaalmodellen laten maken en daarvan mag BIGtruck online magazine er twee weggeven.

Daar moet je uiteraard wel wat voor doen. Het idee is het volgende. Je maakt een foto van je opgeplakte BIGtruck sticker, die foto stuur je (uiteraard met je naam en adres) naar iep@transwebgroup.com en dan kiezen wij geblindoekt twee winnaars.

Let op, de ingestuurde foto's mogen door ons gebruikt worden op social media zoals op onze Facebook pagina.

De BIGtruck stickers vind je bij wegrestaurants zoals bij Nobis, de truckwash in Asten en bij De Raket. Verder vind je ons tijdens de het Mega Trucks Festival in Den Bosch op 26 en 27 december aanstaande.

De actie loopt tot eind dit jaar. Op oudejaarsdag zullen we de winnaars bekend maken en de pakketjes versturen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-01-2020
Volvo_FH_Unlimited_Edition_lLR.jpg

Volvo FH Unlimited: Alles erop en eraan

Volvo introduceert nu de Volvo FH Unlimited Edition: een speciale versie van de Volvo FH met focus op chauffeurscomfort…
Nieuws
06-05-2019
Volvo-XXL-cab-1.png

Volvo komt met XXL-versie van FH-cabine

Volvo Trucks komt met een langere 'supersize' versie van de FH-cabine, de XXL. Af fabriek is dat de cabine 25 cm…
Nieuws
27-11-2015
WSI.jpg

Amerikanen en Aussie's bij WSI

(Advertorial) WSI levert niet alleen de mooiste Europese schaalmodellen, ook de liefhebbers van Amerikaanse en Australische…