Fraai gespoten DAF's voor MBH Transport

Nieuws
06-06-2018 | Door Tim de Jong

MBH Transport uit Barendrecht heeft het wagenpark onlangs flink uitgebreid. Er kwamen tien nieuwe, fraai gespoten DAF trucks bij, waardoor het eigen wagenpark met ruim een derde is gegroeid.

"We hebben deze groei te danken aan het feit dat het bij onze klanten steeds drukker wordt. Het lukt ons keer op keer om op die drukte in te spelen en behalve over voldoende materieel, ook over voldoende chauffeurs te beschikken", aldus directeuren Abdullah en Burak Hakan van MBH Transport.

MBH Transport beschikt inmiddels over een gedegen, responsief netwerk van charters, waardoor het aantal trucks waarover het nog jonge familiebedrijf dagelijks de regie voert, is opgelopen tot circa 70. "We zijn voornamelijk actief in containerwerk en we beschikken over een trouwe groep klanten. Die groep kon enkel ontstaan doordat we keer op keer lieten zien aan hun wensen te kunnen voldoen, volgens de gewenste kwaliteitsstandaards."

DAF

De nieuwe trucks zijn DAF's XF van het laatste type. Er werd in alle gevallen gekozen voor de Super Space Cab uitvoering en de vermogens verschillen van 480 tot 530 pk. "Gebleken is dat dit zuinige en betrouwbare trucks zijn waar we heel goed mee kunnen voor rijden bij onze klanten. De beloftes die DAF maakt ten aanzien van zuinigheid, betrouwbaarheid en chauffeurcomfort, worden nagekomen. Het onderhoud doen we in eigen beheer en we verwachten met name de sterkste versies in te gaan zetten voor LZV-werk. Daarmee kunnen we in het containerwerk klanten sneller en efficiënter bedienen." Naast de DAF's heeft MBH Transport ook nog MAN's, Volvo's en Mercedessen in de vloot.

Duurzaam

"Onze klanten vragen ons om zo duurzaam mogelijk ons werk ter doen. We hebben nu de eerste LZV op proef rijden, die zo is opgebouwd dat deze ook als normale trailer voor het vervoer van 40- en 45-voeters kan worden ingezet. We verwachten dat we nog meer van zulke trailers nodig zullen hebben in de nabije toekomst", aldus Burak Hakan.

Ontstaan

MBH Transport is in 2012 opgericht en is sindsdien snel gegroeid. "Service en representativiteit. doen wat je belooft. Dat zijn de kernwaarden die ons de wind in de zeilen hebben gegeven. We denken mee met de klant en het lukt ons om steeds aan vakkundige chauffeurs te komen. Het is om die reden dat de volgende uitbreiding van het wagenpark alweer in bestelling staat," aldus Abdullah Hakan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-03-2017
MBH3-1400.jpg

MBH Transport breidt uit met MAN trucks

MBH Transport uit Barendrecht breidt de vloot uit met vier nieuwe MAN trucks. Het nog jonge familiebedrijf viert…
Nieuws
16-07-2018
500_man-mbh4.jpg

MBH groeit door met MAN

MBH Transport uit Barendrecht groeit stevig door! Deze keer koos het jonge bedrijf weer voor MAN trucks. "Betrouwbaarheid gaat…
Nieuws
10-03-2017
Vlist1.jpg

Extra lage combi's voor Van der Vlist Twente

Hoe lager hoe beter, dat geldt voor het vervoer van allerlei machines. Van der Vlist Twente BV zocht dan ook…