Gevarieerd nieuws op Transport Compleet in Gorinchem

Geplaatst door

Transport Compleet Gorinchem is van start gegaan. Opvallend is dat niets meer hetzelfde is op de beurs, en dat er sprake is van een fikse variëteit. Meest opvallend is dat er meer Nederlandse trailerbouwers deelnemen.

In Gorinchem is de nieuwe Renault High T in de kleuren van het Formule 1 team van Renault te zien, de Scania V8 in jubileumkleuren en de Scania R540 zes cilinder. Uiteraard de Mercedes Actros zonder spiegels en de Volvo FH Edition 2, een zeer rijk uitgerust actiemodel van Volvo, gericht op de chauffeur. Grote afwezige is de nieuwe Iveco S-Way. Iveco komt komend najaar met een eigen event, waar chauffeurs uitvoerig met de S-Way kunnen kennismaken.

Trailers

Nederlandse trailerbouwers D-Tec, Burgers  en Nooteboom geven acte de présence in Gorinchem, een beurs waar verder meestal de Duitse trailerindustrie al goed vertegenwoordigd is. Dat is nu ook weer het geval. Naast Krone en Schmitz is ook Kögel nadrukkelijk aanwezig alsmede het Oostenrijkse Berger. Het Spaanse Leci Trailer is eveneens vertegenwoordigd.  Van Burgers is mooi om te zien hoe het een systeem heeft ontworpen om in een dubbeldeks trailer kleine elektrisch aangedreven voertuigen mee te nemen die het laatste stukje van de rit schoon en snel naar de binnenstad kunnen maken.

Ga voor meer trailernieuws naar Trailertotaal.nl!