Nieuws
14-01-2019 | Door Iep van der Meer

Afgelopen zaterdag werd in Kampen het Broshuis Event gehouden. Het jaarlijks terugkerende evenement trok dit jaar volgens de organisatie wederom rond de 10.000 bezoekers en is daarmee één van de grootste transport gerelateerde evenementen in ons land.

Het is dan ook niet voor niks dat de alle truckmerken aanwezig zijn in Kampen. Een kleine honderd Broshuis klanten kwam met geladen combinaties naar Kampen. Dat is eigenlijk heel bijzonder en dat zegt iets over de relatie tussen Broshuis en zijn klanten. Tijdens de open dag waren alle productiehallen open voor het publiek. Speciale aandacht was er voor de jeugd. In een speciaal traject werden kinderen verleid om zelf een pennenbakje te (laten) maken op de verschillende werkstations. Daarbij was uitleg voor de verschillende technieken. Heel slim van Broshuis, want zo maak je techniek leuk en kweek je de medewerkers van de toekomst! " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Meer lees je op Trailertotaal en binnenkort in BIGtruck online magazine over de open dag van Broshuis!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
21-09-2019
Broshuis_legerorder.jpg

Broshuis Event gaat komende winter niet door

Het al traditioneel geworden Broshuis Event, dat normaal gesproken op de tweede zaterdag van januari wordt…
Nieuws
11-02-2019
IEP_5046-1400.jpg

114 Arocs trucks op één foto!

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd in Veghel het Arocs Event gehouden. Veldhuizen Wagenbouw zetten in samenwerking met de…
Nieuws
28-05-2023
Tekno Event 2023 (3)

Zonnig Tekno Event 2023