Gezelligheid en veel deelnemers bij Truckshow Liessel

Nieuws
18-08-2018 | Door Tim de Jong

De Truckshow in Liessel heeft het perfecte weer, een gezellige sfeer en een grote variatie aan deelnemers. Waar gaan de verhalen over?

Een van de gesprekken die we horen gaat over de Code 95 die oudere  chauffeurs, geboren voor 1955 toch moeten gaan halen. Nieuw kan het zien dit verhaal, maar als het definitief wordt en er aan de uitvoering begonnen wordt, dan is dat toch een onderwerp. 

Sommige chauffeurs zeggen dat ze zo snel mogelijk met pensioen willen. "En dan gaan kijken hoe de vrouw stofzuigt? Nee toch?" Een ander zegt dat zijn baas zo blij met hem is, dat die de Code 95 betaalt. "Zo hoort het. Het zou toch te gek voor woorden zijn wanneer dat niet zo was?" Weer iemand anders mag voorlopig nog gewoon door. Hij mag in principe met pensioen, maar het werk is gewoon veel te leuk. Elke dag opnieuw. Wij van BIGtruck horen dit graag. 

Opvallend aan Liessel is de perfecte locatie, alles is keurig geregeld, iedereen weet waar hij aan toe is. Er wordt geld gevraagd voor parkeren en er is een toegangsprijs. De droogte maakt dat er overal geparkeerd kan worden, waarbij er ruimte zat is om ook trailers te parkeren. 

Voor degenen die morgen willen gaan, loop vooral even aan bij de BIGtruck shop, die prominent vlakbij de ingang is gesitueerd. Kan niet missen!    

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
18-08-2019
Liessel1_2.jpg

Grote variatie op truckshow Liessel

De truckshow in Liessel verregende niet en liet zien dat de belangstelling voor dit evenement onverminderd groot is. 
Nieuws
16-08-2019
IMG-20190815-WA0008.jpg

Volle bak dit weekend in Liessel

Dit weekend wordt er in de bossen bij Liessel een prachtig truck-evenement georganiseerd. BIGtruck is prominent aanwezig,…
Nieuws
29-08-2015
Echtenerbrug-16.jpg

8e Truckrit Echtenerbrug

Vandaag werd de '8e Truckrit Echtenerbrug' gereden door Friesland. Deze tweejaarlijkse rit werd gemaakt door ca. tachtig vrachtwagens…