Ginaf 8x8 Euro-6: Eindelijk af!

Nieuws
22-03-2017 | Door Iep van der Meer

We hebben er heel lang op moeten wachten maar op Transport Compleet is voor het eerst de nieuwe Ginaf 8x8 in Euro-6 uitvoering te zien, op kenteken!

Dit voertuig werd al tijdens de BedrijfsautoRai van 2015 gepresenteerd maar het duurde tot vorige week voordat de eerste op kenteken kon worden gezet.

 

De truck die op de Rai stond was uitgevoerd in de kleuren van Reko uit Raalte. Na de BedrijfsautoRAI werd het stil maar in 2016 stond de zelfde truck op de TKD, en nu zelfs met een bak er op! Dat begon er al op te lijken maar ook nu schoot het niet op. Uiteindelijk bleek het geduld van klant Reko uit Raalte op. Zij annuleerden de order en kochten een ander merk.

De Waard Grond Weg en Waterbouw uit Sneek had kennelijk meer geduld, en dat wordt nu beloond. De allereerste Ginaf 8x8 in Euro-6 uitvoering staat namelijk mét kenteken op Transport Compleet in Hardenberg. DAF- en Ginaf  trucks dealer BSF uit Leeuwarden mocht een order noteren voor vijf van deze indrukwekkende voertuigen. Binnenkort meer over deze, op dit moment nog unieke Ginaf leest u later in Bouwmachines!

Op de foto's zie je de Reko truck op de Rai in 2015 en op de TKD in 2016. De 8x8 in de kleuren van De Waard is de nieuwe auto die in Hardenberg staat.

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
11-03-2020
H_6-1400.jpg

Transport Compleet Hardenberg verplaatst naar december

Transport Compleet Hardenberg is uitgesteld vanwege het corona virus. Hoewel daar geen officieel…
Nieuws
07-03-2016
scaniajub2.jpg

Scania viert feestje in Hardenberg

Tijdens Transport Compleet viert Scania volgende week een feestje. Het merk is dan 125 jaar jong en daar staan we graag…
Nieuws
23-03-2017
Les6-1400.jpg

Laatste dag Transport Compleet Hardenberg

Vandaag is alweer de laatste beursdag van Transport Compleet 2017 in Hardenberg. De afgelopen twee dagen liepen…