H. v.d. Horst BV Hasselt overgenomen door Van der Werff

Geplaatst door

Van der Werff Logistics uit Heerenveen neemt per 1 januari aanstaande transportbedrijf Henk van der Horst BV uit Hasselt over. De overname omvat alle activiteiten, het wagenpark van 25 eenheden en een zelfde aantal medewerkers. 

Van der Horst is gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen met onder meer binnenladers, transport met kooi-aap, open kraantrailers en speciale opleggers met schuinstelling opbouw voor grote panelen. Daarmee vormt het bedrijf een mooie aanvulling voor de activiteiten van Van der Werff Logistics. Het vervoer met binnenladers in voor Van der Werff een nieuwe tak van sport. 

Het bedrijf wordt voortgezet vanaf de huidige vestiging in Hasselt. Voor Van der Werff is het een volgende stap en tevens een start op het gebied van binnenlader transport. Een specialisme waar commmercieel directeur Arjen Tulner van Van der Werff goede groeikansen in ziet voor de toekomst. ,,Wij verwachten dat de toepassing van prefab bouw een snelle groei door gaat maken in de toekomst, en daar past deze overname uitstekend bij''. Mogelijk anticipeert Tulner hiermee op de door Van Wijnen te bouwen fabriek voor prefab woningen in Heerenveen.

Met de overname van Van der Horst groeit het wagenpark van Van der Werff Logistics naar 175 trekkende eenheden.