Harry's Volvo alweer de mooiste!

Geplaatst door

Harry van Dalen heeft vandaag de titel 'Mooiste truck van Nederland' in de wacht gesleept met zijn schitterende Volvo 'Blood on Blood'. Het bijzondere is dat Harry het Truckstar Festival gewoon tussen zijn werk door plande. De truck was namelijk geladen om morgen te lossen in de buurt! 

Sommige deelnemers halen hun combinatie al weken voor de verkiezing uit de vaart om alles eens even goed na te lopen. Harry had daar de tijd niet voor. Het is gewoon druk in de bouw en de Volvo is, hoe fraai ook, in de eerste plaats bedoeld om er mee te werken. En ja, de trekker is van eind vorig jaar, en dus nog vrij nieuw maar de oplegger gaat al vier jaar mee! Dat wil wat zeggen als je spullen er zo bij staan na vier jaar in het stenen- en betonvervoer!

Wij van BIGtruck wisten al langer dat deze Volvo de mooiste van het land is, en dat bleek ook al tijdens ons BIGtruck Event waar Harry de publieksprijs won. Daarna won hij in Ierland op een grote truckshow, en nu dus in Assen. Het zal niet de laatste beker zijn die Harry van Dalen meeneemt naar Kekerdom. BIGtruck feliciteert Harry van Dalen dan ook met het winnen van deze schitterende prijs!

Hier een aantal foto's van het afgelopen weekend in Assen. Voor de reportage in BIGtruck over deze superdikke Volvo FH16 750 klik je hier!

Video's