Hoge Renault T voor Kloosterhuis

Nieuws
10-01-2017 | Door Iep van der Meer

Trouwe Renault rijder Jakob Kloosterhuis uit Scheemda heeft zijn Magnum ingeruild voor een nieuwe Renault T. Uiteraard viel zijn keuze op de hoge cabine.

Na ruim 640.000 kilometer vond Jakob het tijd voor wat nieuws en na wat verkenningen kwam hij toch weer bij Renault Trucks terecht. De prijs-kwaliteitsverhouding, de relatie met dealer Nijwa Groningen en het merkgevoel waren de belangrijkste argumenten voor Jakob.

De nieuwe Renault T High Sleeper Cab van Kloosterhuis is een imposante verschijning. De verhoogde slaapcabine is geheel wit gespoten en voorzien van een highbar met vier verstralers en twee zwaailampen. Twee van de vier aluminium gesmede Alcoa-wielen worden aangedreven door een 13-liter Euro 6-motor met commonrail inspuiting en een vermogen van 520 pk, de krachtigste versie uit het T-gamma van Renault Trucks. Standaard is de trekker voorzien van de geautomatiseerde Optidriver-versnellingsbak en vele veiligheidsopties. Aanvullend is het voertuig uitgerust met het Pack Protect bestaande uit een bandenspanningscontrolesysteem, extra bochtenverlichting, adapative cruise control, noodremlichten, automatische koplampen en ruitenwissers en Xenon koplampen.  

Vlakke vloer

Kloosterhuis vervoert voornamelijk trailers met papier en karton in opdracht van Koopman Cargo, een logistiek dienstverlener voor goederenvervoer binnen de Benelux en het Duitse grensgebied. “Ik ben de hele week onderweg en woon het grootste gedeelte van de week in mijn truck. De High Sleeper Cab biedt een comfortabele werk- en leefomgeving. Mede door de vlakke vloer is er veel bewegingsruimte in de cabine. Ook is er voldoende opbergruimte en een prettig, breed bed.” De stahoogte in de High Sleeper Cab is 2.136 mm.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
02-04-2019
Sluyter1.jpg

Sluyter Logistics blijft Renault trouw

Sluyter Logistics is al jarenlang een trouwe klant van Renault Trucks en ook nu weer viel de keuze op het Franse…
Nieuws
27-09-2016
Otten1.jpg

Tien Renault Trucks T voor Otten Transport

Otten Transport heeft een serie van tien Renault Trucks T met 460 pk besteld. De helft van deze mooie order…
Nieuws
18-11-2019
78492249_1434799530000516_7357836941544390656_o.jpg

Ardie Bull heeft de mooiste Renault T van het land

Afgelopen zaterdag hield Renault Trucks de jaarlijkse Renault Trucks Ambassadeursdag. Deze keer vond…