Indrukwekkend eerbetoon aan Arno de Heus

Geplaatst door

Vandaag maakte Arno de Heus, directeur van bergingsbedrijf Joh. van der Zand zijn laatste reis. Achterop een trekker van zijn bedrijf werd de kist langs een indrukwekkende rij van bergingstrucks naar zijn laatste rustplaats gereden. 

Bergers uit heel Nederland kwamen hun collega de laatste eer bewijzen door zich langs de route op te stellen met hun bergingsvoertuigen. Een indrukwekkende line-up die laat zien hoe geliefd Arno de Heus was onder zijn collega's.

In deze moeilijke tijden van Corona is een grote begrafenis niet mogelijk maar de autoriteiten werkten mee door een vergunning te verlenen voor dit eerbetoon met de rij bergingstrucks. Arno werd achterop een Scania trekker van zijn bergingsbedrijf langs de opgestelde bergingstrucks gereden.

Arno de Heus was commercieel manager en mede eigenaar van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand BV. Arno was een bekende persoon in de transportwereld en menig chauffeur heeft met hem te maken gehad na een stranding of een ongeval. Arno overleed onverwacht op 29 maart jongstleden. Arno werd 46 jaar en hij laat een vrouw en kinderen na.  Foto's: Wim Boon.