Indrukwekkende DAF trekker voor Wesley Romme

Geplaatst door

Van der Heijden Truckstyling heeft een DAF XF 6x2 trekker onder handen genomen voor Wesley Romme Transport. De DAF Space Cab werd onder meer voorzien van trapjes naar een dakrek en een chassis waar ook van alles mee gedaan is.

Zo werd de brandstoftank verlaagd opgehangen en werd er een, al even lage kist aangebracht aan de rechterkant. Aan weerszijden zijn daar onder nog lichtbalken gemonteerd. Hierdoor wordt het wel erg laag allemaal, maar dankzij de luchtvering rondom kan schade voorkomen worden. Het ziet er in ieder geval wel erg dik uit zo met dat lange chassis met een sleepas. 

Verder werd het chassis dicht gemaakt met traanplaat en werd er een speciale achterbumper gemonteerd. Op het dak staat een indrukwekkende lichtbak, vlak boven de 'Engelse' zonneklep. Extra verlichting onder de bumper, op het dak en rondom maken het plaatje af. Opvallend is dat er gekozen is voor één kleur, namelijk zwart. Afgezien van de rode wielnaven is alles ingetogen gehouden voor wat betreft kleuren en dat oogt toch heel strak. Alles bij elkaar is het een indrukwekkende truck geworden, deze nieuwe DAF XF van Wesley Romme.