Nieuws
03-05-2021 | Door Iep van der Meer

Van der Heijden Truckstyling heeft een DAF XF 6x2 trekker onder handen genomen voor Wesley Romme Transport. De DAF Space Cab werd onder meer voorzien van trapjes naar een dakrek en een chassis waar ook van alles mee gedaan is.

Zo werd de brandstoftank verlaagd opgehangen en werd er een, al even lage kist aangebracht aan de rechterkant. Aan weerszijden zijn daar onder nog lichtbalken gemonteerd. Hierdoor wordt het wel erg laag allemaal, maar dankzij de luchtvering rondom kan schade voorkomen worden. Het ziet er in ieder geval wel erg dik uit zo met dat lange chassis met een sleepas. 

Verder werd het chassis dicht gemaakt met traanplaat en werd er een speciale achterbumper gemonteerd. Op het dak staat een indrukwekkende lichtbak, vlak boven de 'Engelse' zonneklep. Extra verlichting onder de bumper, op het dak en rondom maken het plaatje af. Opvallend is dat er gekozen is voor één kleur, namelijk zwart. Afgezien van de rode wielnaven is alles ingetogen gehouden voor wat betreft kleuren en dat oogt toch heel strak. Alles bij elkaar is het een indrukwekkende truck geworden, deze nieuwe DAF XF van Wesley Romme. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
29-01-2021
MANA_Bedrijfswagens_vd_Beek_3-1400.jpg

Customized MAN TGX voor Van der Beek

Van der Beek Internationaal Transport uit Zevenbergschenhoek heeft een hele bijzonder nieuwe MAN TGX op de weg gezet.…
Nieuws
28-12-2020
IMG_5936-1-1400.jpg

Container trucking in Van der Windt style!

In BIGtruck nummer elf lees je alles over containertransport in 'Van der Windt Style'. Maarten van der Westen…
Nieuws
22-10-2015
wielklein1.jpg

Van der Wiel pakt stevig uit

Van der Wiel Transport investeert momenteel behoorlijk. Op de BedrijfsautoRAI staat bijvoorbeeld een nieuwe Ginaf 8x4 WS met…