Nieuws
21-09-2018 | Door Tim de Jong

Heel bijzonder, de onthulling van de Ford F-Max. Meestal krijgen wij dan een USB-stick met technische beschrijvingen en met veel foto's. Maar Ford had alleen een folder, een tasje en een petje.

Dus de volgende ochtend gauw terug naar de stand en gelukkig, de trucks stonden niet op slot. Wat we zien is een bedrijfswageninterieur dat volledig is geïnspireerd op de personenwagens van Ford. Dit is zeker niet erg, maar verder is de het interieur niet verrassend. Functioneel zouden we willen zeggen, en het is bijna aandoenlijk om weer eens een handremhandle op een dashboard te zien.

Het bovenste bed was opgeklapt, onder het onderste bed bevindt zich een bescheiden koelkast. In de middenconsole zien we lades die we van MAN kennen. De spiegelhuizen zijn eigenlijk te groot, de stoelen geven voldoende support. Zeker nu we net de nieuwe Actros hebben gezien, valt het op dat de Ford nog veel knopjes op de middenconsole heeft.  En van buiten mag de F-Max dan veel van de Volvo FH hebben, van binnen zeker niet! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
19-09-2018
Ford_F-MAX.jpg

Ford onthult F-Max op de IAA

Ford Otosan onthulde vanochtend op de IAA in Hannover de F-Max truckserie voor de klasse boven 16 ton GVW. De Turken willen…
Nieuws
23-02-2021
ford_fmax_tuning_transshop_11.jpg

Pimp your Ford F-Max

De Ford F-Max zien we steeds vaker rijden en meestal gaat dat om standaard uitgeruste vloot auto's. In de landen waar deze trucks…
Nieuws
01-08-2019
IEP_8007-1400.jpg

Ford F-Max in BIGtruck Rij-impressie

In BIGtruck nummer acht die nu live staat kun je alles lezen over de exclusieve rij-impressie die we maakten met de…