Iveco: Eigen event, dus niet in Gorinchem

Geplaatst door

Het najaar van 2019 staat in het teken van de Iveco S-Way Ride & Drive dagen die Iveco zelf organiseert. Het truckmerk laat de S-Way niet in Gorinchem zien. Ondernemers en chauffeurs kunnen komend najaar op verschillende locaties verspreid over Nederland de S-Way zelf ervaren.

Het Iveco feestje gaat van start in oktober in Amsterdam en zal zich in de weken daarna verplaatsen naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo. Op de donderdag en vrijdag hebben met name ondernemers en wagenparkbeheerders de kans om in de S-Way plaats te nemen en het gesprek aan te gaan met de verkoopadviseurs van Iveco. Op zaterdag is er een speciale chauffeursdag. Chauffeurs zijn samen met hun gezin, familie, vrienden en/of collega's van harte welkom om een kijkje te nemen op een van de locaties en het S-Way gevoel te ervaren. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven, aldus Iveco.

Door het organiseren van het Ride & Drive evenement geeft Iveco een duidelijk signaal af door haar modellen op persoonlijke wijze te presenteren aan het publiek. Ride & Drive is laagdrempelig, gastvrij en toegankelijk voor iedereen, van chauffeur tot aan de directeur, schrijft het merk.

Grondig vernieuwd 

De Iveco S-Way is ontworpen om het leven van de chauffeur nog comfortabeler te maken én de TCO (Total Cost of Ownership) verder te verlagen. Van de nieuwe grote cabine tot alle connectiviteitsmogelijkheden, de S-Way is grondig vernieuwd. Iveco trekt hiermee de lijn door naar het Ride & Drive evenement. Ondernemers kunnen tijdens het evenement rijden in een van de geheel verzorgde demo voertuigen van de S-Way. Vooraf en na afloop is er dan ruimschoots de gelegenheid voor het beantwoorden van alle vragen.

Meer informatie

Iveco heeft besloten niet deel te nemen aan Transport Compleet in Gorinchem op 3, 4 en 5 september 2019. Het bedrijf kiest voor een individuele benaderingswijze. De nadruk ligt dit jaar op het Iveco S-Way Ride & Drive evenement, waar ook onder andere de nieuwe Iveco Daily te zien zal zijn. Meer informatie over het evenement valt spoedig te lezen via de social media en de website van Iveco Nederland.