Iveco on tour met de nieuwe S-Way in november

Nieuws
07-10-2019 | Door Tim de Jong

De datums van de Iveco S-Way Ride & Drive dagen zijn bekend. Het evenement voor de ondernemer én chauffeur start op 7, 8 en 9 november in Amsterdam. Het Iveco S-Way konvooi vervolgt haar weg naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo.

 De Iveco S-Way werd afgelopen zomer geïntroduceerd als opvolger van de Stralis.  Met name het uiterlijk werd verbeterd en de nieuwe S-Way heeft tal van connectiviteitsmogelijkheden. Volgens Iveco is de S-Way ontworpen om de chauffeur alle comfort te bieden aan boord en biedt deze nieuwe truck de wagenparkbeheerder een laag kostenniveau.

Iveco nodigt iedere ondernemer en chauffeur uit om in te stappen in de nieuwe S-Way. Tijdens deze dagen hebben bezoekers de kans om zelf achter het stuur te kruipen en als een van de eerste het S-Way gevoel te ervaren. De zaterdag is speciaal voor chauffeurs, zodat zij ook hun familie en vrienden mee kunnen nemen. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven, zegt Iveco.

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Wil je al vast een indruk krijgen van de nieuwe Iveco? BIGtruck reed hem al! Check hier het verhaal en het filmpje!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-06-2020
Afbeelding_persbericht_Nouwens_Transport1_1.jpeg

Iveco S-way voor Nouwens Transport Breda

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste…
Nieuws
23-01-2023
Remie Transport (3)

Twee Iveco S-Way trekkers voor Remie Transport

Remie Transport heeft twee nieuwe Iveco S-Way trekkers in gebruik genomen. De ADR gekeurde trekkers zijn…
Nieuws
09-03-2023
Sveistrup Iveco (6)

Iveco S-Way Nordic Style

Het Deense Sveistrup Transport & Spedition heeft een opvallende Iveco S-Way op de weg gezet. De drie- assige 570 pk sterke…