Iveco's voor Leegwater Special Truck BV

Nieuws
01-02-2016 | Door Iep van der Meer

 

Leegwater Special Truck BV uit Zwijndrecht heeft drie nieuwe Iveco's in gebruik genomen. Het gaat om twee Iveco Stralis trekkers en een Daily BE-trekker.

Het nieuwe drietal werd afgeleverd door Iveco Schouten in Alblasserdam. De drie nieuwe voertuigen vormen een uitbreiding van de vloot van Leegwater Special truck BV. Het bedrijf werd opgericht in 1978 en begon met een personenauto met aanhangwagen. Sneltransporten door heel Europa waren het specialisme en dat is in al die jaren nooit veranderd. Daarnaast biedt het bedrijf vandaag de dag een breed scala aan diensten waaronder ADR-transport, groupage vervoer, op- en overslag, exceptioneel transport en intern transport van onder andere machines. Met een zeer divers wagenpark van kleine bestelwagens tot vier-assige trekkers  en zware autolaadkranen met een bereik tot 32 meter heeft Leegwater Special Truck B.V. altijd het juiste materieel beschikbaar.

De nieuwe Stralis trekkers zijn uitgevoerd met de Hi-Way cabine, de grootste uit het gamma van IVECO. Beide trekkers hebben de 460pk en 2150Nm koppel sterke FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord. De IVECO’s zijn volledig uitgevoerd in de herkenbare frisse rood-blauwe uitstraling van het transportbedrijf uit Zwijndrecht. Verder heeft Leegwater Special truck gekozen voor o.a. aluminium brandstoftanks met een gezamenlijke inhoud van 1260 liter, IVECONNECT navigatie en boordcomputer, in kleur gespoten zonneklep en RVS beugel met verstralers en zwaailampen.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
23-05-2017
Iveco500-RutteLR.jpg

Iveco Trakker met 500 pk voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in bedrijf genomen: Een Iveco Trakker 6x4 met…