Iveco S-Way 6x2 voor Red Rose Transport

Geplaatst door

Ewout Voigt rijdt sinds kort met een nieuwe Iveco S-Way 480 6x2 trekker. Het is een opvallende truck geworden met de kleur accenten in de grille en de RVS beugels. Een extra lange zonneklep in kleur maakt het geheel af.

Er zit een bijzonder familieverhaal verbonden aan de IVECO S-WAY van Red Rose Transport. Zo zijn er enkele details verwerkt aan de linker- en rechterzijde van de cabine. Boven de A-stijl staat de Italiaanse tekst 'Nonostante tutto', de betekenis hiervan is dat er na regen zonneschijn komt. Ewout, zijn vrouw en dochter zijn enorm trots op hun nieuwe truck, omdat ze na een fysiek en emotioneel zware tijd samen iets moois hebben bereikt door de komst van de IVECO S-WAY. Ewout: "Deze heeft al de bijnaam 'Roos' gekregen. Een rode roos staat symbool voor het leven van ons gezin, waardoor deze een mooie plek heeft gekregen op de truck. Vandaar ook de naam: Red Rose Transport."

Ewout Voigt werkt als eigen rijder onder de naam Red Rose Transport en biedt een breed spectrum aan. Hij licht dit toe: "Ik wilde graag een truck op de weg zetten die in alle takken van transport ingezet kan worden. De Iveco S-Way heb ik daarom helemaal naar wens opgebouwd, zodat ik een dieplader, koeltrailer, walking floor trailer of een container kan koppelen aan mijn truck''. Jan-Willem Boers, Werkplaats Voorman bij IVECO Schouten Spijkenisse, heeft hem hierbij perfect geholpen.