Iveco Stralis 6x2 voor Van Weverwijk

Nieuws
02-02-2018 | Door Tim de Jong

Recent heeft Van Weverwijk B.V. een nieuwe Iveco Stralis in gebruik genomen. Deze 3-assige motorwagen met Hi-Way cabine en haakarmsysteem wordt door het familiebedrijf uit Schoonrewoerd ingezet voor het transport van containers en afzetbakken. De voorkeur van de chauffeur en de ervaringen met een oude type Stralis hebben Van Weverwijk B.V. deden besluiten opnieuw voor Iveco te kiezen.

Recycling

Sinds begin jaren ’70 houdt het zelfstandige familiebedrijf Van Weverwijk B.V. zich bezig met de inzameling, recycling en transport van afvalstoffen. De nadruk ligt hierbij op bouwafval, sloopafval en bedrijfsafval. Het bedrijf uit Schoonrewoerd heeft de beschikking over een ruim en gevarieerd wagenpark aan motorwagens met aanhangers, trekker-opleggercombinaties, portaalwagens en huisvuilwagens. Hierdoor is er altijd een efficiënte aanpak bij het transporteren en recyclen van alle soorten afvalstoffen.

Sleepas

De nieuwe Iveco  Stralis van Van Weverwijk B.V. is uitgerust met ruime Hi-Way cabine, volledig uitgevoerd in de kenmerkend frisse geel-groene huisstijl van het transportbedrijf. Onder de cabine bevindt zich een Iveco Cursor 11 dieselmotor met Hi-eSCR uitlaatgasnabehandelingssysteem, zonder EGR, die goed is voor 460pk. Gekoppeld aan de nieuwe volautomatische Hi-Tronix versnellingsbak (ZF Traxon) hebben de chauffeurs van Van Weverwijk B.V. altijd de beschikking over voldoende vermogen.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-09-2016
Nord1.jpg

Iveco Stralis Hi-Way voor Nord Cargo

Nord Cargo uit Klundert heeft een Iveco Stralis Hi-Way trekker in gebruik genomen. De opvallend frisse witte truck…
Nieuws
10-11-2016
Stralis-17-1400.jpg

Iveco Stralis Euro-6 RoadTest uit 2013!

We hebben al enige tijd geen Iveco trucks meer gehad op onze testroute maar daar wordt voor volgend jaar aan gewerkt.…
Nieuws
03-07-2019
S-Way1LR.jpg

Iveco onthult S-Way in Madrid

Iveco heeft aan alle twijfel een einde gemaakt: er komt inderdaad een nieuwe Stralis, die S-Way gaat heten. De nieuwe truck…