Iveco Stralis Hi-Way voor Nord Cargo

Nieuws
27-09-2016 | Door Iep van der Meer

Nord Cargo uit Klundert heeft een Iveco Stralis Hi-Way trekker in gebruik genomen. De opvallend frisse witte truck is voorzien van de 480 pk sterke non-EGR krachtbron van Iveco.

Sinds de oprichting in 1997 heeft transportbedrijf Nord Cargo BV uit Klundert zich gespecialiseerd in internationaal wegtransport tussen Spanje, België en Nederland. De eerste vestiging van Nord Cargo werd opgericht in Spanje. Later werd een Nederlandse vestiging geopend. In 2001 is dit overgegaan naar een grotere locatie op industrieterrein Moerdijk (Klundert). Inmiddels heeft Nord Cargo vier vestigingen in Spanje. Dankzij de beschikbaarheid over een 55-tal trailers geschikt voor diverse toepassingen kan Nord Cargo altijd maatwerk leveren.

Nord Cargo heeft gekozen voor de Stralis met de elf liter grote Hi-eSCR motor met een koppel van maar liefst 2250 Nm en 480 pk. Zoals alle Iveco motoren maakt deze motor voor Euro-6 uitsluitend gebruik van SCR en dat leidt volgens Iveco tot een lager verbruik, langere onderhouds intervallen en dus minder kosten. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-11-2016
Stralis-17-1400.jpg

Iveco Stralis Euro-6 RoadTest uit 2013!

We hebben al enige tijd geen Iveco trucks meer gehad op onze testroute maar daar wordt voor volgend jaar aan gewerkt.…
Nieuws
02-02-2018
Weverwijk_4.jpg

Iveco Stralis 6x2 voor Van Weverwijk

Recent heeft Van Weverwijk B.V. een nieuwe Iveco Stralis in gebruik genomen. Deze 3-assige motorwagen met Hi-Way cabine…
Nieuws
03-07-2019
S-Way1LR.jpg

Iveco onthult S-Way in Madrid

Iveco heeft aan alle twijfel een einde gemaakt: er komt inderdaad een nieuwe Stralis, die S-Way gaat heten. De nieuwe truck…