Iveco Trakker vijfasser voor Molenaar

Nieuws
28-06-2017 | Door Tim de Jong

Onlangs heeft A.Molenaar uit Bergambacht een nieuwe Iveco Trakker met 450pk  11-liter motor in gebruik genomen. De Trakker is een 10x8 en is door P. Ruizeveld opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem en geleverd met een 7,20m lange container met hydrokap. Kwakernaak Bedrijfswagens leverde het voertuig af aan de firma A. Molenaar.

De nieuwe Iveco Trakker van A. Molenaar is af-fabriek geleverd als 8x8 chassis. Veldhuizen Wagenbouw BV uit Groenekan heeft het voertuig voorzien van de middelste 7,5-tons liftbare as. Daarnaast werd het voertuig voorzien van wide spread besturing en zijn de voorrassen gekeurd op 10 ton. Het GVW van deze Trakker 10x8 komt daarmee op 50 ton.

Firma A. Molenaar uit Bergambacht opereert in grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast verzorgt het bedrijf tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud en is het met een uiteenlopend assortiment aan zand, grond en wegenbouwmaterialen toeleverancier voor professionals en particulieren. Het bedrijf rijdt uitsluitend met Iveco's. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
06-06-2017
X-WAY_Tipper_2.jpg

Iveco komt met de X-Way

Iveco komt met een nieuwe bouwtruck die zowel op de weg als in licht terrein ingezet kan worden, de X-Way. Volgens Iveco biedt…
Nieuws
01-11-2017
vanhalem1LR.jpg

Nieuwe, dikke MAN vijfasser voor Van Halem

Handels- en transportbedrijf Van Halem uit Hendrik Ido Ambacht mag worden gerekend tot de routiniers in het…
Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…