Jongensdroom komt uit in Valkenswaard

Nieuws
03-11-2017 | Door Iep van der Meer

Tijdens de Pré Proloog van de Dakar Rally, aanstaande zondag in Valkenswaard komt een jongensdroom uit voor de winnaar van een actie die Teamflex Personeelsdiensten en Leeuw Opleidingen samen hebben georganiseerd. De winnaar gaat namelijk mee als monteur in Le Dakar Rally!

Honderden inschrijvingen kreeg de organisatie binnen voor de zogenaamde Dakar Challenge. De eerste inschrijving was via Social Media waarna er een intensieve screening en een eerste selectie volgde. 50 kandidaten werden uitgenodigd voor een eerste selectieronde en daarna bleven er tien over voor de tweede, en laatste fysieke selectieronde. Daaruit bleven er drie kandidaten over die zich hebben moeten bewijzen binnen het rallyteam. De kandidaten moeten zowel chauffeur als monteur zijn, fysiek en mentaal sterk en binnen het team passen. Aanstaande zondag tijdens de Pré Proloog op het Eurocircuit zullen Teamflex Personeelsdiensten en Leeuw Opleidingen bekend maken wie de grote winnaar is.

De winnaar vliegt op 1 januari met de rest van het team naar Lima in Peru waar hij op zes januari aan de start zal staan van de meest spraakmakende rally ter wereld. Een ware jongensdroom voor velen, en die wordt dus aanstaande zondag voor één van de drie kandidaten!

Zondag 5 november om 12.00 uur zal de winnaar bekend worden gemaakt op de stand van Leeuw Rallysport en Teamflex. Daar zal tevens de rallytruck gepresenteerd worden voor het komende jaar. Op de foto's zie je de vorige uitmonstering van de rallytruck.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-03-2019
IEP_1914-1400_1.jpg

Mogelijk nieuwe locatie Dakar Pre Proloog

De rechtbank heeft de vergunning voor de Pre Proloog van de Dakar op het Eurocircuit in Valkenswaard vernietigd.…
Nieuws
22-10-2018
preproloog-logo2.png

Bestel nu kaarten voor de Pre-Proloog!

(Advertentie) Aanstaande zondag is het weer zo ver, RTL GP Dakar Pre-Proloog op het Eurocircuit van Valkenswaard!…
Nieuws
31-10-2016
IEP_6217-1400.jpg

Wat een schitterende DAKAR Pré Proloog

Wat een prachtige dag was dat gisteren. De Dakar Pré Proloog op het Eurocircuit was druk, kende schitterend mooi…