Jubilerende chauffeur krijgt Mercedes van de zaak!

Nieuws
13-12-2017 | Door Iep van der Meer

Bij H.J. van Bentum BV mag je na 12,5 jaar trouwe dienst zelf een jubileumeditie uitkiezen. Chauffeur Frank de Koning koos enige tijd geleden al voor een Actros GigaSpace. Zijn collega Kees Liebeek die nu aan de beurt was volgde zijn voorbeeld en koos ook voor een Mercedes van de zaak.

Het gaat om een Mercedes-Benz Actros 2448 LS met een GigaSpace cabine en een midliftas. De truck is voorzien van verschillende opties zoals Predictive Powertrain Control (PPC) en telematicasysteem Fleetboard. Ook op het gebied van veiligheid en comfort is aan alles gedacht. Zo is de Actros voorzien van dodehoekcamera en de GigaSpace-cabine van koelkast, premium matras, televisie en luchtgeveerde stoelen. De jongste aanwinst van het wagenpark wordt voornamelijk ingezet voor internationaal bulktransport. Om niets aan het toeval over te laten en de truck zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten, zijn al het onderhoud en alle reparaties ondergebracht bij SternTrucks. 

Hiermee wordt invulling gegeven aan de jarenlange traditie bij H.J. Van Bentum dat jubilerende chauffeurs een eigen truck mogen kiezen. Niet alleen leuk voor de chauffeurs in kwestie, maar ook nuttig voor de transportonderneming. Ondanks het tekort aan chauffeurs in de markt, is er bij de vervoerder uit Woudenberg namelijk nagenoeg geen verloop onder de chauffeurs. Dit is mede terug te voeren op het feit dat er geluisterd wordt naar de wensen van de chauffeurs. Zeker bij de aanschaf van de jubileumedities.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-08-2020
QuartesNijhofWassink.jpg

Nijhof-Wassink breidt uit in België

In november 2019 zijn het Belgische mengvoederbedrijf Quartes en Agri-Activ (toeleveringsbedrijf aan de akkerbouw)…
Nieuws
15-01-2018
samenwerking-Nijhof-Wassink-en-DBT-Transport-800x467.jpg

Nijhof Wassink werkt samen met DBT Bulkvervoer

Nijhof-Wassink is een 'intensieve samenwerking' begonnen met de Belgische bulkvervoerder DBT uit Nieuwmoer,…
Nieuws
27-02-2019
Eoctrans-vrachtwagen-truck-800x450.jpg

Ecotrans neemt veevoertransport over van Van Dijk

Ecotrans uit het Gelderse Vorden neemt de veevoeder-transportactiviteiten over van Transportbedrijf Van…