Nieuws
26-06-2018 | Door Iep van der Meer

Het negentig jaar jonge Rumping Transport viert dat prachtige jubileum in stijl met de aanschaf van een DAF XF 90th anniversary edition. Beide bedrijven zijn precies even oud en dat schept toch een band. De fraaie rode DAF heeft een zwarte grille met rode accenten en is bovendien voorzien van de speciale logo's op de grille en in de instaplijsten.

De DAF XF 90th Anniversary Edition wordt geleverd in de kleuren blauw, zwart en rood. Rumping heeft gekozen voor rood omdat die het dichtst de rode Rumping-huisstijl benadert. “De auto krijgt verder alleen de opvallendeRumping-belettering. Al onze trucks die dit jaar aan ons wagenpark worden toegevoegd, krijgen een speciale sticker op de portieren met de tekst ‘1928-2018’ om te benadrukken dat we al negen decennia bestaan. Dit jaar zijn dat sowieso nog vijf exemplaren van de DAF XF 480 4x2 met Super Space Cab.”

Al jaren DAF
Rumping is al jaren trouwe DAF-klant. “De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend en de trucks zijn betrouwbaar. Het is een fijn merk om mee samen te werken door de korte lijntjes met de dealer. De trucks hebben verder een ruime cabine en ook het brandstofverbruik is zeer aangenaam. Bovendien is de levering van onderdelen – onderhoud doen we namelijk zelf – altijd supersnel”, zegt Jaap Rumping Junior.

Op naar de 100!

“We gaan op naar 100 jaar Rumping, net zoals DAF zal doen. Wie weet kunnen we over tien jaar samen vieren dat we 100 jaar bestaan”, besluitRumping Junior. De DAF XF 530 Super Space Cab werd geleverd door Truckland.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
17-02-2023
DAF-XF-Axell

Vier DAF XF trekkers voor Axell Logistics

Axell Logistics, met vestigingen in Diessen, Etten-Leur en op vijf locaties in Polen, heeft vier nieuwe DAF XF…
Nieuws
02-10-2018
Podcollage.jpg

BIGtruck Jubileum Stickeractie!

BIGtruck bestaat vijf jaar en dat vieren we met een stickeractie! Plak de BIGtruck sticker achter op je truck, maak er…
Nieuws
19-04-2018
Feestje3LR.jpg

Genoten van het DAF jubileumfeestje!

Deze week heeft DAF Trucks de internationale vakpers te gast gehad in Eindhoven, op de fabriek, in het museum en op…