Knap transport wordt St. van den Brink

Geplaatst door

De naam en logo's van Knap Transport uit Wormerveer, verdwijnen uit het straatbeeld. Per vandaag is het bedrijf formeel opgehouden te bestaan en onderdeel geworden van St. van den Brink uit Ermelo. Beide bedrijven zijn familiebedrijven en voor Knap was er geen opvolging in de directie vanuit de familie. Zodoende werd twee jaar geleden een overname uitgevoerd door St. van den Brink.

De afgelopen twee jaren is er volgens Knap  'hard gewerkt' om beide bedrijven met elkaar te laten integreren op het gebied van personeel, financiën, wagenpark en ICT-systemen. Deze integratie is inmiddels afgerond. 'Wij menen dat beide bedrijven gereed zijn om onder één gezamenlijke identiteit de toekomst in te gaan', aldus Knap.

Op een ander vlak werkt St. van den Brink aan nog weer een andere uitbreiding. Onlangs is de bouw begonnen van een nieuwe opslaghal in Lelystad. Daar moet een overslagruimte komen die plaats biedt aan zo'n 7.000 pallets. Er is extra grond aangekocht om trailers te kunnen stallen. Volgend voorjaar zou de nieuwe vestiging al gereed moeten zijn.