Komend weekend Truckspektakel Eersel

Geplaatst door

(Advertorial) Komend weekend, zaterdag 2 & zondag 3 Oktober organiseert ROKO Boekings &Organisatieburo voor de 2e maal Het Truckspektakel in Eersel. Op dit gratis toegankelijke evenement is van alles te doen voor truckliefhebbers, en BIGtruck is uiteraard van de partij!  

Op Landgoed Duyenenwater (voorheen e3 strand) komt een grote truckshow, met vrachtwagens uit binnen- en buitenland, waaronder  Amerikanen, oldtimers en special paint trucks. Ook de vrachtwagens die je dagelijks op de weg ziet rijden, zullen niet ontbreken. Op zaterdagavond zal het terrein feestelijk verlicht worden als de vrachtwagens hun lichten aandoen.

Bezoekers kunnen mede bepalen welke chauffeur met de de publieksprijs naar huis gaat, maar ook door een vak jury wordt er een prijs toegekend. Ook aan de inwendige mens is gedacht met een uitgebreid horecaplein in de vorm van een foodtruckfestival. Net als bij de vrachtwagens verwachten we hier nationale- maar ook internationale gerechten, voor zowel de liefhebbers van hartig, zoet en vegetarisch.  Denk hierbij aan vis en loempia's. Churros en crepes. Een grote smoke BBQ met o.a. Pulled pork en vega-gerechten. En uiteraard mag op een Brabants Festival, het worstenbroodje niet ontbreken!

Ook onze kleinste gasten worden niet vergeten. Op beide dagen is er een kinderkermis. Op zondag is het familiedag, met ‘s middags een verrassing in de vorm van een Meet & Greet, voor de kinderen. Verder is BIGtruckshopA67 aanwezig met gadgets, accessoires, poetsmiddelen en alles wat je maar kunt bedenken voor in en aan je truck.

Toegang is op beide dagen gratis.

Op het terrein kan contant betaald worden. (pinnen beperkt mogelijk.)

Het festival is open op zaterdag 2 oktober van 13 tot 23 uur en op zondag 3 oktober van 11 tot 19 uur.

Meer info en het programma vind je op www.truckspektakel.nl