Koopman Logistics neemt Smink Transport over

Nieuws
03-10-2017 | Door Tim de Jong

Koopman Logistics Group BV uit Noordhorn neemt per direct Smink Transport BV uit Amersfoort over van Bergnet Beheer BV. Alle medewerkers van Smink Transport blijven werkzaam bij het bedrijf, dat haar activiteiten onder de eigen naam zal voortzetten. Smink Transport  gespecialiseerd vervoer van auto's. De overname van het financieel gezonde Smink Transport past in de strategie van Koopman Logistics Group om zijn dienstverlening in de automotive sector te verbreden, zegt Koopman.

"Bij Smink Transport werkt een team specialisten dagelijks aan maatwerk op het gebied van autotransport binnen Nederland. Smink heeft een uitstekende reputatie in de branche, daarom blijft het bedrijf onder zijn eigen naam en uitstraling opereren. Als Koopman Logistics Group kunnen we op deze manier nog beter inspelen op de toegenomen vraag naar gespecialiseerd autovervoer", zegt Jon Kuiper van Koopman in een reactie.

Specialisme

Koopman Logistics Group neemt Smink Transport over van Bergnet Beheer. Nicole Vlaar, directeur van Bergnet, licht toe: "Bergnet wil zich profileren als full service autohulpdienst, 24/7 berging, pechhulp en vervangend vervoer. In dat kader past het specialisme van Smink Transport onvoldoende bij onze kernactiviteiten. We zijn daarom verheugd dat Koopman Logistics Group Smink Transport van ons overneemt, met behoud van alle medewerkers en de goede naam van het bedrijf. Wij richten ons nu met een nog sterkere focus op dat waar wij goed in zijn: pechhulp en berging."

Vanuit Koopman Logistics Group wordt Klaas Koopman eindverantwoordelijk. Voormalig eigenaar Frans Smink is aangetrokken om de operationele leiding op zich te nemen.   

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-11-2016
HZ_Logistics.jpg

HZ Logistics neemt meerderheidbelang in Mooy Beheer

Koelvervoerder H.Z. Logistics B.V. uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot…
Nieuws
24-11-2016
tab-noorwegen.jpg

Van Duijn neemt Tanke Transport over

Op 1 januari 2017 is Van Duijn de nieuwe eigenaar van Tanke Transport uit Poeldijk. ''Dit past in de strategie van…
Nieuws
18-01-2017
Vanderlee3.jpg

Van der Lee overgenomen door Vervaeke

Transportbedrijf Vervaeke, naar eigen zeggen Belgische marktleider in tanktransport binnen de chemische-en petroleumsector,…