Koopman Logistics neemt Smink Transport over

Geplaatst door

Koopman Logistics Group BV uit Noordhorn neemt per direct Smink Transport BV uit Amersfoort over van Bergnet Beheer BV. Alle medewerkers van Smink Transport blijven werkzaam bij het bedrijf, dat haar activiteiten onder de eigen naam zal voortzetten. Smink Transport  gespecialiseerd vervoer van auto's. De overname van het financieel gezonde Smink Transport past in de strategie van Koopman Logistics Group om zijn dienstverlening in de automotive sector te verbreden, zegt Koopman.

"Bij Smink Transport werkt een team specialisten dagelijks aan maatwerk op het gebied van autotransport binnen Nederland. Smink heeft een uitstekende reputatie in de branche, daarom blijft het bedrijf onder zijn eigen naam en uitstraling opereren. Als Koopman Logistics Group kunnen we op deze manier nog beter inspelen op de toegenomen vraag naar gespecialiseerd autovervoer", zegt Jon Kuiper van Koopman in een reactie.

Specialisme

Koopman Logistics Group neemt Smink Transport over van Bergnet Beheer. Nicole Vlaar, directeur van Bergnet, licht toe: "Bergnet wil zich profileren als full service autohulpdienst, 24/7 berging, pechhulp en vervangend vervoer. In dat kader past het specialisme van Smink Transport onvoldoende bij onze kernactiviteiten. We zijn daarom verheugd dat Koopman Logistics Group Smink Transport van ons overneemt, met behoud van alle medewerkers en de goede naam van het bedrijf. Wij richten ons nu met een nog sterkere focus op dat waar wij goed in zijn: pechhulp en berging."

Vanuit Koopman Logistics Group wordt Klaas Koopman eindverantwoordelijk. Voormalig eigenaar Frans Smink is aangetrokken om de operationele leiding op zich te nemen.