Lauwen Transport met Iveco S-Way naar Parijs

Geplaatst door

Lauwen Transport uit Etten-Leur heeft onlangs de eerste Iveco S-Way in ontvangst genomen bij de vestiging van Iveco Schouten in Etten-Leur, voorheen DEBA Bedrijfswagens. Corné Lauwen is als eigenaar van Lauwen Transport blij met de aanvulling van de vloot met in totaal twee Iveco S-way’s. 

Corné Lauwen spreekt over een logische beslissing om te kiezen voor de Iveco S-Way. “Het is een truck met uitstraling en een mooie blikvanger op de weg. Ik keek al een tijdje uit naar de nieuwe cabine. De motoren en het verbruik van onze huidige Iveco’s waren al goed, maar de cabine had wel een nieuwe ‘look’ nodig en dat is met de Iveco S-Way heel goed gelukt! Zowel van binnen als buiten staat er een prachtige truck, waarbij goed is geluisterd naar de chauffeurs. Het is het wachten helemaal waard geweest.”

Parijs

Lauwen Transport gaat met haar nieuwe S-Way op en neer pendelen richting Frankrijk, regio Parijs. Daarnaast verzorgt Lauwen Transport ook containervervoer vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen. Daarbij beschikt het over uitschuifbare containerchassis, waardoor het alle formaten containers kan vervoeren. Daarnaast kan Lauwen Transport ook aanzienlijk besparen op ritten en kilometers door hun LZV van 25,25 meter in te zetten.