Lifestyle-cursus voor Code95!

Geplaatst door

De deadline nadert nu rap voor de Code95 en de cursusplekken zijn schaars aan het worden. Wij vonden een hele aardige voor je in Ootmarsum, namelijk een lifestyle cursus!

Met een lifestyle cursus wil Iamokay chauffeurs zonder veel inspanning inzicht geven over hoe je eenvoudig je conditie, gewicht en gezondheid op peil kunt houden als chauffeur. Geen belerende klasjes, lastige diëten of ingewikkelde schema's maar met een toegankelijke en gezellige dag bij Iamokay.

De lifestyle-cursus is speciaal ontwikkeld voor chauffeurs en de geleerde stof is meteen toe te passen tijdens of na de rit. Daarvoor heb je geen apparatuur nodig, je hoeft geen hele goede conditie te hebben of enorme spierballen. Het gaat namelijk vooral om bewustwording. 

Met de nuchterheid die kenmerkend is voor de omgeving van Ootmarsum wordt je een dag lang op een hele eenvoudige manier uitgelegd wat je wel- en beter niet kunt doen. Vaak is het niet eens dat je dingen niet mag eten, alleen moet je even op het tijdstip letten. Of op de combinatie waarmee je het inneemt. 

Het resultaat van zo'n zeven uren durende cursusdag? Naast het feit dat je er een hele gezellige dag aan kunt beleven met een prima lunch verschaft het inzicht over voeding, je eigen lichaam en je gezondheid. Uiteindelijk levert het je daarnaast natuurlijk de noodzakelijke zeven punten op voor de Code95.

Klik hier voor meer informatie: