Low Deck DAF's voor Jan de Rijk

Geplaatst door

Jan de Rijk Logistics heeft tien nieuwe DAF’s XF 450 FT low deck trekker met Super Space Cab in gebruik genomen. Met deze trucks wil Jan de Rijk Logistics de efficiency verhogen en de milieu-impact verlagen.

De tien afgeleverde trucks maken deel uit van een grotere order van 54 stuks die recent door Jan de Rijk Logistics is geplaatst bij Van Tilburg Bastianen DAF B.V. uit Roosendaal. Jan de Rijk Logistics zet de voertuigen o.a. in voor internationaal transport, zoals luchtvracht.

De trucks zijn uitgerust met een MX 11 450 pk motor die zowel zuinig als milieuvriendelijk moet zijn. In combinatie met de standaard gemonteerde TraXon automatische versnellingsbak zijn volgens DAF optimale prestaties realiseerbaar.

Jarenlange samenwerking

De samenwerking tussen Tilburg Bastianen DAF B.V. en Jan de Rijk Logistics, gaat jaren terug. Deze intense samenwerking bestaat deels uit het leveren van modern transportmateriaal, incl. benodigde onderdelen. Daarbij voert Jan de Rijk ook veel vervoer van onderdelen voor DAF zelf uit.