Mammoet Rallysport op weg naar Zuid-Amerika

Geplaatst door

Nadat eerder de mannen van Team de Rooy al vertrokken waren is nu ook Mammoet Rallysport onderweg naar Zuid-Amerika. Eerder vandaag werd het team uitgezwaaid in de Harskamp door tientallen belangstellenden, fans en familieleden. 

Rond 17.15 uur vertrok de bus richting Schiphol. Om 21.00 uur vertrekt het vliegtuig naar Buenos Aires. Na een rechtstreekse vlucht komt het team woensdagochtend rond 7.00 uur plaatselijke tijd (11.00 uur Nederlandse tijd) aan in Argentinië. Na aankomst in de Argentijnse hoofdstad gaat het gezelschap richting de haven om de voertuigen op te halen. Vervolgens reist het team door naar Asunción.

Dit is meteen al een hele rit, want de reis naar de start in de Paraguayaanse hoofdstad telt ruim 1200 kilometer. 

 

Het complete team van Mammoet Rallysport telt 35 personen. ,,We zijn er klaar voor. Ik ben trots om met deze mannen op pad te gaan,’’ zo liet Martin van den Brink net voor het vertrek richting Schiphol weten. Mammoet Rallysport staat er prachtig bij aan de start met Pascal de Baar in de Renault K- rallytruck en Martin in de gloednieuwe Sherpa. Het concept van beide rallytrucks is veelbelovend en er wordt dan ook stevig rekening gehouden met klasseringen in de top tien voor beide trucks. BIGtruck online magazine houdt je dagelijks op de hoogte tijdens de rally. Alex Miedema neemt net als vorig jaar deze taak op zich!