MAN Nielsmobiel voor Klaas Voolstra

Nieuws
22-12-2019 | Door Iep van der Meer

Eigenrijder Klaas Voolstra uit Tijnje heeft zijn Scania R560 verruild voor een nieuwe MAN TGX XXL met 500 pk. Daarmee blijft het toch een merk uit de Traton familie zeg maar. De keuze van Klaas was een zakelijke beslissing want hoezeer hij ook genoot van zijn V8, uiteindelijk gaat het om wat er onder de streep overblijft.

Klaas over de beslissing om over te stappen op MAN: ,,Ik ben niet merkziek zoals sommigen dat wel zijn en ik blijf als ondernemer gewoon rekenen en logisch nadenken. Dat heeft in dit geval geleid tot deze beslissing. MAN dealer Wierda Bedrijfswagens deed me een goed aanbod en legde een goede prijs neer. Nadat ik proef had gereden ben ik daar serieus mee aan de gang gegaan en het resultaat staat nu voor de deur. De Scania is door mij rechtstreeks verkocht aan een startende eigenrijder. Die heeft een hele mooie handgeschakelde Scania R560 waar hij nog jarenlang plezier van kan hebben. Zelf ben ik heel erg benieuwd naar de resultaten met de nieuwe MAN. Mijn eerste indruk is heel erg goed. Er is veel ruimte in de cabine en qua trekken doet hij volgens mij niet onder voor de Scania''. 

Klaas bleef trouw aan zijn bedrijfskleuren maar paste het kleurpatroon wel aan bij de vormgeving van de cabine. Verder werd er een verlengde zonneklep gemonteerd waarop de naam van Klaas zijn zoon Niels prijkt. Die is op zijn beurt apetrots op de nieuwe 'Nielsmobiel'' van zijn vader!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-06-2017
BW-Scania-R-410_2-Frontaufnahme.jpg

Duitse leger kiest voor Scania

Nu Donald Trump Europa en dan vooral Duitsland niet meer lief vindt, en nu duidelijk is dat Duitsland meer moet investeren…
Nieuws
06-07-2021
IEP_8501-1400.jpg

Wereldmotor voor Scania en MAN

Traton, het moederbedrijf van Scania, MAN en Volkswagen Caminhoés in Brazilië en het Amerikaanse Navistar, werkt al jaren…
Nieuws
23-03-2020
Scania_fuel_fighter.jpg

Net geen 100.000 nieuwe Scania’s in 2019

Vanochtend heeft Traton, het moederbedrijf van Scania en MAN, de cijfers over 2019 gepubliceerd. Daarbij kwam…