MAN Nielsmobiel voor Klaas Voolstra

Geplaatst door

Eigenrijder Klaas Voolstra uit Tijnje heeft zijn Scania R560 verruild voor een nieuwe MAN TGX XXL met 500 pk. Daarmee blijft het toch een merk uit de Traton familie zeg maar. De keuze van Klaas was een zakelijke beslissing want hoezeer hij ook genoot van zijn V8, uiteindelijk gaat het om wat er onder de streep overblijft.

Klaas over de beslissing om over te stappen op MAN: ,,Ik ben niet merkziek zoals sommigen dat wel zijn en ik blijf als ondernemer gewoon rekenen en logisch nadenken. Dat heeft in dit geval geleid tot deze beslissing. MAN dealer Wierda Bedrijfswagens deed me een goed aanbod en legde een goede prijs neer. Nadat ik proef had gereden ben ik daar serieus mee aan de gang gegaan en het resultaat staat nu voor de deur. De Scania is door mij rechtstreeks verkocht aan een startende eigenrijder. Die heeft een hele mooie handgeschakelde Scania R560 waar hij nog jarenlang plezier van kan hebben. Zelf ben ik heel erg benieuwd naar de resultaten met de nieuwe MAN. Mijn eerste indruk is heel erg goed. Er is veel ruimte in de cabine en qua trekken doet hij volgens mij niet onder voor de Scania''. 

Klaas bleef trouw aan zijn bedrijfskleuren maar paste het kleurpatroon wel aan bij de vormgeving van de cabine. Verder werd er een verlengde zonneklep gemonteerd waarop de naam van Klaas zijn zoon Niels prijkt. Die is op zijn beurt apetrots op de nieuwe 'Nielsmobiel'' van zijn vader!