Nieuws
20-12-2016 | Door Iep van der Meer

Afgelopen weekeinde stonden de Brabanthallen in Den Bosch letterlijk bol van de trucks. Het Mega Trucks Festival was dit jaar eerder dan vorige jaren maar dat kon de bezoekers er niet van weerhouden om even langs te gaan!

De vorige edities werden steevast op tweede en derde Kerstdag gehouden en dat was een soort traditie. Het was dan ook een hele stap om het festival maar liefst een dikke week naar voren te halen. Het was dan ook een gokje hoe dat uit zou pakken, maar inmiddels weten we hoe dat liep. Het werd namelijk een groot succes met zelfs meer bezoekers dan vorig jaar!

Bijkomend voordeel van de eerdere datum is dat nu ook een aantal grote merken mee wilden doen. Ander jaren was dat vaak lastig in verband met de personele bezetting met de kerstdagen. Dit jaar was dat geen probleem en dus togen delegaties van MAN, Iveco, DAF en Mercedes naar de Brabanthallen met hun mooiste spullen. Voor de merken die er niet waren een gemiste kans want het was echt een geslaagd evenement. Vooral zondag was het gezellig druk in de hallen.

Verder waren er vooral heel veel hele dikke trucks te zien en was er vertier voor jong en oud, een grote markt met accessoires en stands van verschillende organisaties zoals de Stichting Hoogvliegers. Uiteraard was ook BIGtruck van de partij met een eigen showstraat en met onze BIGtruck Pacton trailer! Hier een impressie van de show!

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-12-2019
Mega19-1.jpg

Mega Trucks Festival biedt sfeer en afwisseling

Het Mega Trucks Festival in 's Hertogenbosch beleefde een gezellige eerste dag. Opvallend is dat veel transportbedrijven…
Nieuws
17-12-2017
Mega_1-1400.jpg

Gezellig Mega Trucks Festival 2017

In de Brabanthallen is het Mega Trucks Festival 2017 in volle hevigheid losgebarsten. De hallen staan vol trucks, de…
Nieuws
28-12-2023
Mega Trucks (4)-1400

Terugblik op het Mega Trucks Festival

Terugblik op het Mega Trucks Festival