Met de DAF dealer naar de drive-in bioscoop

Geplaatst door

Op vrijdagavond organiseerde DAF-dealer Van Tilburg Bastianen een uniek evenement in sportpark Papendal. Daar kwamen zo'n zestig klanten bij elkaar voor een hapje, een drankje en een mooie film.

Het grote grasveld in een uithoek van Papendal was het ideale decor voor een avondje film vanuit je DAF-cabine. De film die werd vertoond was Pirates of the Caribbean, Salazar's Revenge. Dit is de vijfde film uit de reeks.

Alle trucks werden bij binnenkomst gefotografeerd en een leuke gimmick is dat bij zo'n drive-in bioscoop het geluid op je autoradio te ontvangen is. Van Tilburg Bastianen had een feesttent geplaatst, er was ruime keuze uit drankjes en hapjes.

Uiteraard was BIGtruck ook van de partij en hadden de klanten de kans om nog even te zien wat er anders is aan de nieuwe Pure Excellence modellen van DAF, waarvan er meerdere op het terrein stonden.

Zo'n filmavond is erg leuk, gezellig bijkletsen met collega's, nieuwe leren kennen en nog een leuk stukje afleiding ook. Tijdens de film zorgden hostesses dat niemand iets tekort kwam.