Nieuws
17-07-2018 | Door Tim de Jong

De Renault truckseries T, C en K zijn vanaf nu voorzien van een nieuw audio-, navigatie-, en entertainmentsysteem genaamd Roadpad. Met het systeem kan de chauffeur naar zijn favoriete radiostation luisteren, meerdere telefoons aansluiten, nog veiliger rijden en over navigatie-assistentie van hoog niveau beschikken, aldus de Renault importeur.

Genoemde Renault trucks worden nu voorzien van een 7’ digital touch screen (drag-and-drop) geïntegreerd in het dashboard op de plek van het secundaire display. Dit infotainment- en serviceplatform biedt de chauffeur betere audio met meer mogelijkheden,  koppeling van meerdere telefoons en accurate en snelle GPS.

Om het werk voor chauffeurs te vereenvoudigen, biedt Roadpad accurate en snelle GPS. Het Tom Tom navigatiesysteem bevat veel extra’s zoals de mogelijkheid om de route in 2D of zelfs 3D te bekijken en geeft real-time verkeersinformatie.

Roadpad sluit volgens de importeur optimaal aan op de wereld van de chauffeur. Zo kunnen er twee telefoons gelijktijdig worden gekoppeld. Dit betekent dat chauffeurs handsfree en gelijktijdig toegang hebben tot zowel hun werk als privé telefoon. Hoewel men een eerste telefoon moet kiezen om contacten te zien en telefoontjes te plegen, kunnen inkomende telefoontjes en berichten op beide telefoons binnenkomen. Welke telefoon de eerste telefoon is, kan eenvoudig worden gewijzigd in het menu. Voor verdere uitleg, bekijk het filmpje!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
29-08-2017
Arie_de_Jong_1.jpg

Mooiste Renault T-serie verkozen

Renault heeft klanten en belangstellende gevraagd welke T-serie de mooiste van Nederland zou zijn. Nadat vele honderden…
Nieuws
25-06-2020
Thomann1.jpg

Thomann viert 25-jarig jubileum in stijl

De Zwitserse Renault truckdealer Thomann Nutzfahrzeuge heeft op geheel eigen wijze zijn 25-jarig jubileum gevoerd.…
Nieuws
13-06-2018
Thomann_General_Lee_0016.jpg

Showtruck met ingebouwde bbq uit Zwitserland

De Zwitserse Renault-dealer Thomann komt met een opvallende versie van de Renault T, in de uitvoering van…