Nieuwe Antos voor Gouwenberg Containerservice

Nieuws
26-08-2019 | Door Iep van der Meer

Hoewel we geluiden vernamen dat Mercedes-Benz stopt met de Antos als type aanduiding is er toch weer een nieuwe op kenteken gezet. Gouwenberg Containerservice nam een Antos 2133 met een portarm systeem in gebruik in een bijzonder opvallend kleurtje!

De truck beschikt over een portaalarmsysteem voor het afzetten en ophalen van afzetbakken. De containerservice beschikte al over een Actros, die afkomstig is uit een bedrijfsovername. Na een overname heette Gouwenberg Containerservice voor het eerst een Mercedes-Benz truck welkom in haar wagenpark, in de vorm van een Actros. Daaruit ontstond niet alleen een goede relatie met Mercedes-Benz truckdealer Gomes Noord-Holland, maar maakte de containerservice ook kennis met de kwaliteiten van de Mercedes-Benz trucks. “En daar zijn wij erg over te spreken. Daarom hebben we ook besloten om met deze Antos onze eerste nieuwe Mercedes aan te schaffen”, stelt Gouwenberg Containerservice-directeur Hans Gouwenberg. “Bovendien speelde de snelle service van Gomes Noord-Holland mee. Zij konden de truck op korte termijn volledig afgewerkt leveren, inclusief spuitwerk en de nodige aanpassingen.”

De nieuwe truck wordt ingezet als portaalwagen, die ook veel in binnensteden zal rijden. Met de Antos heeft het Schagense bedrijf een truck gekocht die de uitdagingen van het binnenstedelijk vervoer moeiteloos aan kan. Daarbij helpt de breedte van de cabine (2300 mm), waardoor de chauffeur optimaal overzicht heeft. Het opgebouwde Hyvalift portaalarmsysteem – die bovendien op afstand te bedienen is – zorgt ervoor dat de Antos haar dagelijkse werkzaamheden moeiteloos kan uitvoeren. Hierbij biedt het uitgebreide pakket aan werklampen de nodige ondersteuning. “En natuurlijk is de truck ook qua uiterlijk in lijn gebracht met de rest van ons wagenpark door de twee verstralers, vier zwaailampen, twee luchthoorns en onze typische groene kleur. En als kers op de taart: de verlichte Mercedes-Benz ster.” Afsluitend stelt Gouwenberg: “Hij bevalt gewoon erg goed. Wellicht verwelkomen we in de toekomst nog meer trucks van Mercedes-Benz.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-11-2017
Van_Leendert_1-1400.jpg

Antos 'Lena' voor Van Leendert Transport

Van Leendert Transport uit Broekhuizenvorst (ooit van gehoord?) heeft een Mercedes-Benz 2836 LENA 6x2 bakwagen…
Nieuws
23-11-2017
Mercedes-Holland_Food_LR.jpg

Holland Food Service kiest Mercedes Antos

Holland Food Service uit het Gelderse Wijchen heeft twaalf nieuwe Mercedes-Benz Antos 1824 L 4x2 koelwagens aangeschaft.…
Nieuws
07-03-2016
Breedveld3.jpg

Volvo FH 10x4 voor Breedveld

Breedveld uit Rotterdam heeft een fraaie nieuwe Volvo op de weg gezet. De nieuwe Volvo FH is een 10x4 met een HTS kabel-afzetsysteem.