Nieuwe BIGtruck Podcast over zicht en de toekomst

Geplaatst door

De nieuwe BIGtruck Podcast staat live, met deze keer nieuws over duurzaamheid met alle uitdagingen die daar bij horen en alles over de campagne van TVM over zicht, en wat je daar aan kunt doen.

Naar aanleiding van de afspraken op de klimaattop in Glasgow spreken we met Tim de Jong over de mogelijkheden en de problemen ('uitdagingen', in vergadertaal) van het elektrisch rijden en het tijdpad: in 2040 mogen alleen nog maar zero-emission trucks verkocht worden! Iep van der Meer is een tikkie sceptisch... Wim Brons is neutraal, want is gespreksleider en heeft er duidelijk minder verstand van dan de twee goed geïnformeerde truckjournalisten.

Verder: hoe is het met je gezichtsvermogen? Word je vaak verblind 's avonds? Daar is wat aan te doen! Ed Postma van TVM en Maarten Fieret, opticiën, hebben de details. In het kader van de nieuwe TVM campagne 'Goed VoorZien'. En natuurlijk bespreken we in vogelvlucht de inhoud van editie 10 2021 van het BIGtruck Magazine. Hands on the wheel and Stay tuned! 

Luister onze BIGtruck Podcast op een moment dat het jou past, met je handen aan het stuur en de ogen op de weg. De BIGtruck Podcast is te beluisteren op alle grote Podcast platforms zoals Spotify en Google Podcasts, maar ook op Youtube of gewoon hier, online!