Nieuwe comfortabele opties bij MAN

Nieuws
02-10-2018 | Door Iep van der Meer

MAN levert het topmodel, de TGX XXL voortaan met een aantal fraaie nieuwe opties. Zo is er een nieuwe kastenwand met een koffiezetter en een magnetron, maar er is voortaan ook een fraaie oplossing voor de dode hoek. Met de Cornereye van Orlaco mogen er twee spiegels van de MAN af, en daar krijg je dan een beeldscherm voor terug.

De kastenwand in de cabine werd voor het eerst getoond tijdens de IAA. In het dak zit een 15,6 inch beeldscherm wat keurig uitklapbaar is. Vanaf de bijrijdersstoel, of vanuit je bed kun je dan tv kijken. Ook zijn er allerlei multimedia aansluitingen in de nieuwe kastenwand die tegen de achterwand gemonteerd is. 

De Orlaco Cornereye zorgt voor optimaal zicht op de dode hoek zonder die rare frontspiegel. Dat is veiliger, staat beter en is ook nog eens beter voor de luchtweerstand. 

Alle noviteiten van MAN komen bij elkaar op de Lion500Edition, een fraaie trekker die alleen in 500 pk uitvoering leverbaar is met de grootste cabine. Klik hier voor meer informatie!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
21-07-2019
actr1.jpg

Compleet spiegelloze Actros voor Jelle Kuyvenhoven

Mercedes-Benz dealer Maasdijk heeft de eerste nieuwe Actros afgeleverd die ingezet gaat worden als LZV.…
Nieuws
27-09-2018
DAF_zonder_spiegels1.jpg

DAF zonder spiegels op de IAA

Voor wie al onder de indruk was van de Actros met Mirrorcam systeem: op de IAA stond ook een DAF XF zonder spiegels, op de…
Nieuws
17-10-2018
headerbeeld.png

RDW keurt CornerEye goed voor MAN

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) heeft CornerEye gehomologeerd voor de MAN's TGS en TGX. CornerEye is een camerasysteem…