Nieuwe Iveco Stralis gespot

Geplaatst door

Afgelopen week werd een Nederlandse chauffeur wakker op Autohof Türkheim toen hij deze truck naast zich zag staan. Nog voor de koffie stapte hij uit om voor Iepieleaks.nl deze foto's te maken. De chauffeur, die graag anoniem wil blijven, stuurde de foto's meteen op en zo zien we het graag!

Het gaat om de nieuwe Iveco die later dit jaar gepresenteerd gaat worden. Waarschijnlijk zien we de nieuwe zware serie van dit merk nog voor de zomer. Als je op www.iepieleaks.nl terugkijkt dan zie je al meer postings van deze truck en daaruit kunnen we opmaken dat Iveco de oude cabine voor een deel hergebruikt. Zo is de achterwand gelijk, en ook de zijwanden en het front waar de voorruit in zit. Nieuw zijn de deuren, nu met ramen uit één stuk, het dak en de vloer. Die is voortaan vlak, en dat kan doordat het hele huisje wat hoger gemonteerd is. Duidelijk te zien op www.iepieleaks.nl is dat het dashboard ook ongewijzigd is. We kunnen ons haast niet voorstellen dat dit zo blijft want ook daar is de Iveco inmiddels aan een verjongingskuurtje toe. 

Het is allemaal nog speculatie op dit moment, maar als je de postings op www.iepieleaks.nl terugkijkt dan kun je jezelf al een aardig beeld vormen van de nieuwe Iveco. En van de nieuwe MAN, de Volvo FM en zelfs de nieuwe DAF die op dit moment rondrijdt! Klik hier voor iepieleaks.nl!