Nieuws
24-09-2021 | Door Tim de Jong

Het wagenpark van Wempe Transport uit Limmen is uitgebreid met een nieuwe Iveco X-Way. Het is de tweede Iveco in het wagenpark van het Noord-Hollandse bedrijf. “Een hele mooie auto, die perfect geschikt is voor het werk dat wij doen”, stelt directeur Gerard Wempe van het familiebedrijf.

Wempe Transport heeft zich in de ruim 55 jaar van haar bestaan ontwikkeld tot een specialist in het vervoer van heftrucks, tractoren, veegmachines, landbouwmachines en bouwmaterieel. Dagelijks zijn er 12 vrachtwagens onderweg binnen de Benelux, waarvan nu dus twee Iveco’s. Wempe Transport verzorgt het vervoer van de grote fabrikant tot de kleine agrariër of handelaar.

De Iveco X-Way is de tweede truck van dit merk in het wagenpark van Wempe Transport. In 2018 nam het bedrijf al naar volle tevredenheid een Stralis in gebruik. “Die is alweer drie jaar in bedrijf met ondertussen 400.000 kilometer op de teller.

Wempe Transport koos voor de X-WAY 6x2 met een Cursor 11 motor die goed is voor 460 pk. De auto weegt 14 ton en heeft eveneens 14 ton laadvermogen. Tezamen met de aanhangwagen heeft de combinatie een totaalgewicht van 50 ton. De auto is afgeleverd door Twisk Truck Service, Iveco-dealer in Noord-Holland.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
19-09-2019
Iveco_Trakker_Den_Dekker.jpg

Den Dekker vervangt Iveco Trakker met 9 ton tellerstand

Na 900.000 kilometer trouwe dienst heeft Den Dekker BV een Iveco Trakker ingeruild voor een Iveco…
Nieuws
07-06-2020
Afbeelding_persbericht_Nouwens_Transport1_1.jpeg

Iveco S-way voor Nouwens Transport Breda

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste…
Nieuws
28-01-2020
Iveco_Lauwen_1LR.jpg

Lauwen Transport met Iveco S-Way naar Parijs

Lauwen Transport uit Etten-Leur heeft onlangs de eerste Iveco S-Way in ontvangst genomen bij de vestiging…