Nieuwe MAN ziet er goed uit in bedrijfskleur!

Geplaatst door

De nieuwe generatie van MAN zagen we tot nu toe alleen in de goudkleur die voor de introductie gebruikt werd. MAN Zuid Vlaanderen heeft nu echter ook al een speciale uitvoering opgetuigd en laten spuiten, en dat laat de MAN van een hele andere kant zien!

Het Nederlandse gezegde 'de kleren maken de man' geldt nog steeds, en zeker als het om een MAN gaat. En nee, er is niks mis met die goudkleur, maar een beetje saai is het wel natuurlijk. Onze Vlaamse vrienden zijn er even voor gaan zitten en ze hebben een bijzonder strakke trekker neergezet. De grijze kleur doet het goed met de zwarte accenten en persoonlijk vinden wij de gespoten accentjes in de grille ook erg fraai. De in kleur gespoten zonneklep doet de rest en zo zie je dat er helemaal niet veel voor nodig is om een dikke auto neer te zetten.

Op het dak zijn beugels aangebracht met LED balken. Daar kun over over van mening verschillen maar op deze manier ziet dat er niet verkeerd uit. Eigenlijk is het best jammer dat MAN niet gekozen heeft voor ingebouwde daklampen zoals Scania en DAF dat doen. Daarmee heb je toch licht waar je dat wilt hebben, zonder de stroomlijn te bederven. De MAN die je hier ziet op foto's van Laurent Ghekiere Truckfotografie wordt door MAN Zuid Vlaanderen ingezet als demo.


Deel het