Nieuws
15-01-2018 | Door Tim de Jong

Nijhof-Wassink is een 'intensieve samenwerking' begonnen met de Belgische bulkvervoerder DBT uit Nieuwmoer, vlakbij de Nederlandse grens. Het gaat om het transport van veevoer.

“Onze divisie Feed Logistics wil verder uitbreiden in de Benelux-landen zonder dat het ten koste gaat van onze klantgerichtheid. Door deze strategische samenwerking met DBT Bulkvervoer breiden wij het aantal standplaatsen, beschikbare vloot en kennis van de lokale markt verder uit. Samen met onze strategische partners kunnen we hierdoor nog sneller en flexibeler leveren”,  aldus Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink.

DBT Bulkvervoer verzorgt transporten voor de agrarische sector in België, Luxemburg en Frankrijk. Nijhof-Wassink beschikt over een groot transportnetwerk voor mengvoeders en grondstoffen in Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Polen en de grensgebieden daaromheen.

“Nijhof-Wassink past zeer goed bij onze werkwijze en visie hoe wij met klanten willen omgaan. Beide bedrijven willen aan hun klanten de beste service leveren”, aldus Herman Delcroix, directeur van DBT Bulkvervoer.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-01-2018
Houtman_Zaal-LR.jpg

Houtman en Van Zaal werken samen

Houtman Logistiek uit Boskoop en Van Zaal Transport uit De Kwakel bundelen hun krachten in de regio Boskoop.  Houtman…
Nieuws
15-06-2020
Wiegmink1.jpg

Samenwerking AB Texel en Wiegmink

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group gaan een strategische samenwerking aan. Met de samenwerking wordt beoogd…
Nieuws
22-05-2018
MBH-Kloosterboer1LR.jpg

Kloosterboer en MBH Transport breiden samenwerking uit

MBH Transport uit Barendrecht en Kloosterboer International Forwarding breiden hun samenwerking…