Opvallende, complete DAF XF 480 voor Marco Langenberg

Nieuws
10-12-2021 | Door Tim de Jong

Marco Langenberg runt een veelzijdig bedrijf bestaande uit zes trekkende eenheden. Onlangs werd een opvallende, jong gebruikte DAF XF 480 Superspace Cab aan toegevoegd. Deze trekker werd geleverd door dealer Pals uit Vaassen.

Langenberg weet zich met zijn opvallende kleurstelling goed te onderscheiden.  Daarbij regelde Marco met Pals Vaassen de nodige extra’s. Zoals extra verlichting, een standairco, sideskirts, windgeleiders, een mooi passende zonneklep en, niet onbelangrijk, een grotere brandstoftank.

Eigenrijder

Marco Langenberg begon in 2009 als eigenrijder en bouwde in de regio een mooi netwerk op. Bedrijven als Pluim uit Apeldoorn, Grolleman en Schotpoort zijn geen onbekenden voor hem. “Daardoor hebben wij nu een veelzijdige klantenkring. We zijn actief in koel- en vriesvervoer, in stukgoed en zo nog meer”, legt Langenberg uit. “Met een kleine, toegewijde groep Nederlandse chauffeurs doen we dagelijks ons best om het verschil te maken. En dat lukt aardig.”  

Snel leveren

Langenberg was opgelucht dat Pals relatief snel kon leveren. “Eerst deed ik zaken met een andere DAF-dealer. Maar Pals beschikt over een heel goed team dat snel kan schakelen en het bedrijf zit mooi in de buurt.” Marco Langenberg zegt dat hij de kleurstelling zelf heeft bedacht.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
11-02-2021
DAF_Rutom_Loven_1LR.jpg

Zestig keer DAF XF 480 SSC voor Rutom Cargo

Een van de grotere specialisten in het internationale goederenvervoer, Rutom Cargo uit het Brabantse  Lierop,…
Nieuws
15-03-2021
Bronk1.jpg

Nieuwe DAF XF voor Van Ziel

Tankvervoer, maar dan in stijl. Dat is wat Van Ziel graag wil uitstralen. Daartoe laten ze hun trucks spuiten bij een specialist,…
Nieuws
08-06-2020
1__DAF_Unity_Edition__donker_staand.jpg

Nòg rijker uitgeruste DAF XF: Unity Edition

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal…