Peter Appel en Simon Loos nemen activiteiten van VRC Transport over

Nieuws
11-06-2020 | Door Tim de Jong

Per 15 juni 2020 neemt Peter Appel Transport, samen met Simon Loos de activiteiten over van VRC Transport, onderdeel van de Sligro Food Group. VRC Transport verzorgt het transport voor levensmiddelengroothandel De Kweker op het Food Center Amsterdam.

De betrokken ondernemingsraden hebben positief geadviseerd over deze overdracht van activiteiten. Met name vanwege de ontwikkelingen van de laatste maanden heeft Sligro Food Group tot deze overname besloten. Een eigen transportonderneming met de daarbij behorende investeringen heeft nu niet de hoogste prioriteit. Met deze overname is de werkgelegenheid voor de medewerkers van VRC transport veiliggesteld. Zij treden per 15 juni 2020 in dienst bij Peter Appel Transport of Simon Loos. Het wagenpark wordt niet overgenomen. Peter Appel zegt over deze overname: “Wij vinden het fijn dat voor de medewerkers van VRC Transport de werkgelegenheid is veiliggesteld. Zij zijn bij ons van harte welkom. Voor de klanten van VRC betekent het dat zij nu ook gebruik maken van ons netwerken van onze dienstverlening,” aldus Peter Appel Transport in een persbericht. 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-11-2016
HZ_Logistics.jpg

HZ Logistics neemt meerderheidbelang in Mooy Beheer

Koelvervoerder H.Z. Logistics B.V. uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot…
Nieuws
24-11-2016
tab-noorwegen.jpg

Van Duijn neemt Tanke Transport over

Op 1 januari 2017 is Van Duijn de nieuwe eigenaar van Tanke Transport uit Poeldijk. ''Dit past in de strategie van…
Nieuws
18-01-2017
Vanderlee3.jpg

Van der Lee overgenomen door Vervaeke

Transportbedrijf Vervaeke, naar eigen zeggen Belgische marktleider in tanktransport binnen de chemische-en petroleumsector,…