Peter Appel onderhandelt met K+N over overname transport

Nieuws
28-01-2019 | Door Tim de Jong

Peter Appel Transport uit Middenmeer is in onderhandeling met de directie van Kühne + Nagel om het transport van laatstgenoemde logistieke dienstverlener over te nemen. Afgelopen december kwam in het nieuws dat het Zwitserse bedrijf de transportactiviteiten in Nederland af wil stoten.

Als reden gaf Kühne + Nagel destijds aan dat het onvoldoende retourlading kon krijgen als aanvulling op eigen werk en uiteraard om de beladingsgraad van het rollende materieel op peil te houden. 

In een reactie aan BIGtruck bevestigt Peter Appel de gang van zaken. "Details kan ik nog niet geven, maar het werk van Kühne + Nagel sluit perfect aan op het onze. Het is ook de bedoeling dat we de chauffeurs van het bedrijf overnemen. Zoals het er naar uit ziet, blijft voor het bestaande personeel van Kühne + Nagel  alles bij het oude."

Appel betreurt dat een en ander voortijdig is gelekt naar de pers. Hij zegt te verwachten dat binnen anderhalve maand de overname van de transportactiviteiten van Kühne + Nagel een feit zal zijn.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
22-03-2019
Peter_Appel_Transport_web_047.jpg

Peter Appel neemt transport Kuehne Nagel over

Peter Appel Transport neemt meer dan honderd medewerkers over van Kuehne+Nagel. Deze medewerkers komen samen…
Nieuws
31-07-2018
Appel2.jpg

Volvo LNG trucks voor Peter Appel

Peter Appel Transport in Middenmeer heeft onlangs de eerste Volvo FH LNG-truck van een serie van zes in ontvangst genomen. Peter…
Nieuws
14-01-2022
Peter_Zadelaar_overleden.jpg

Peter Zadelaar overleden

Afgelopen woensdagavond overleed Truckstar collega Peter Zadelaar. Zadelaar was illustrator, fotograaf en journalist voor Truckstar…