Programma Preproloog in Eersel bekend!

Geplaatst door

De organisatie van de geheel vernieuwde Preproloog heeft het programma bekend gemaakt voor zaterdag 24 november. De Preproloog wordt dit jaar voor het eerst gereden op Landgoed Duynenwater in Eersel. Een unieke locatie waar veel meer mogelijk is dan in het verleden!

Uniek is dat tijdens de Preproloog niet alleen de Dakar deelnemers te zien zijn, maar ook die van de Africa Eco Race en de Marocco Desert Challenge. Daarmee is het deelnemersveld groter en internationaler dan ooit!

Het programma op zaterdag 23 november begint om 8:30 met de opening van het terrein. Tussen 9:30 en 12:00 uur laten de deelnemers in de verschillende categorieën op de baan zien wat ze waard zijn. Tussen 12:00 en 13:00 is het pauze en is er tijd voor de zogenaamde taxiritten. Daarbij rijden toeschouwers mee met de coureurs, maar dat is alleen voor wie daarvoor is uitgenodigd door de sponsors.

Vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur wordt het programma op de baan verder uitgerold. Bijzonder is dat er veel meer competitie is dan vorige jaren. Dat kan doordat er steeds twee deelnemers tegengesteld aan elkaar starten. Op die manier is er veel meer actie en competitie en is het dubbele aantal deelnemers in actie te zien!

Om 16:30 is de prijsuitreiking in de grote tent en aansluitend breekt het grote muziekfeest met Nederlandse artiesten los in de tent. Dit feest duurt tot 23:00 uur en aansluitend kun je je eigen tentje in kruipen. Er is namelijk een camping aanwezig!

Tussen alle ritten door is er in het rijdersbivak van alles te zien. Het leuke aan dit evenement is dat je overal gewoon bij kunt en je kunt je rallyhelden zelfs aanspreken of er mee op de foto! 

Verder is er een grote markt met allerlei rallyspullen waar ook BIGtruck en Mammoet Merchandise aanwezig zullen zijn met hun verkoopwagens. Kortom, het is de hele dag actie en gezelligheid in Eersel op zaterdag 23 november!

Tickets bestellen doe je hier!