Renault T460 voor Schreurs Transport

Nieuws
22-12-2016 | Door Iep van der Meer

Schreurs Transport uit Harmelen heeft een nieuwe Renault Trucks T 460 'Comfort' op de weg gezet. De trekker is de zevende truck in de vloot van Schreurs.

Schreurs Transport werd zestien jaar geleden door eigenaar Reyer Schreurs opgericht en vervoert vandaag de dag voornamelijk aluminium door heel Europa. In de loods op de Breudijk in Harmelen is verder ruimte voor opslag van pallets, campers en ander materieel en in de werkplaats worden diversie voertuigen onderhouden. Sinds 2000 is er veel veranderd bij Schreurs Transport. Het bedrijf is flink gegroeid en inmiddels bestaat het wagenpark uit zes trekkers, één bakwagen en één bakwagen B rijbewijs voor het werk in de stad. 

De nieuw geleverde Renault T werd speciaal afgestemd op chauffeur Gosé van Leusden, die afgelopen zomer aan het team werd toegevoegd. Gosé: ,,Toen het hier steeds drukker werd is Reyer na gaan denken over een nieuwe truck. We hebben drie keer een Renault gehuurd om te kijken of het wat was. Ik ben gevallen voor de ruimte, want ik ben bijna de hele week onderweg en dan wil ik genieten. Bovendien is Renault prijstechnisch ook aantrekkelijk'', aldus Gosé.

 

De nieuwe Renault is van alle gemakken voorzien. Hij is gespoten in het vertrouwde rood van Schreurs Transport met speciale werkverlichting en de truck heeft een grote cabine  ,,We hebben er verder niet veel extra opties op laten zetten’, vertelt Gosé. ‘De auto is al goed van zichzelf. Het enige wat ik er heel graag op wilde hebben was een magnetron, omdat ik vaak lang onderweg ben''. ,,De Renault is heel ruim van binnen. Het bovenbed staat heel vlak tegen de achterkant aan, waardoor je meer ruimte hebt. Bovendien draait de bijrijdersstoel mee waardoor ik languit kan zitten. Heerlijk! Renault is daarnaast ook wat uitgebreider in zijn boordcomputer. Ik kan mijn rij- en rusttijden heel nauwlettend in de gaten houden en ik kan alles teruglezen. Dat is net wat makkelijker dan een tachograaf waar veel uitzoekwerk bij komt kijken''.

Meer op Transport&Milieu.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-09-2016
Otten1.jpg

Tien Renault Trucks T voor Otten Transport

Otten Transport heeft een serie van tien Renault Trucks T met 460 pk besteld. De helft van deze mooie order…
Nieuws
18-11-2019
78492249_1434799530000516_7357836941544390656_o.jpg

Ardie Bull heeft de mooiste Renault T van het land

Afgelopen zaterdag hield Renault Trucks de jaarlijkse Renault Trucks Ambassadeursdag. Deze keer vond…
Nieuws
06-12-2016
Brom2.jpg

Renault Trucks C- 8x4 Tridem voor Van den Brom

De nieuwe generatie van Renault Trucks zien we meestal als trekker en heel soms als bakwagen. Toch biedt…