Renault Trucks T High Driver Edition

Geplaatst door

Renault Trucks komt met een zogenaamde 'Driver Edition' uitvoering van het T High model. De truck wordt geleverd met een uitvoerig pakket aan opties, waaronder een standairco, extra cabine isolatie, gelaagde zijruiten en een puik audio systeem.

De opties waarmee de Renault High T Driver Edition wordt uitgerust zijn samengevat in drie pakketten, namelijk het Comfort Plus pakket, het Fuel Economic pakket en het Saftety Max pakket. Verder worden de trucks geleverd met drie jaar volledige garantie tot 400.000 kilometer en is er een servicecontract af te sluiten tegen gunstige condities. 

De trucks zijn verder voorzien van een in kleur gespoten onderpartij met grille en zijfenders, een met LED verlicht logo in de grille en met in kleur gespoten wielen en naven. Daarbij komt het speciale stickerpakket dat speciaal ontworpen is voor deze editie. 

De trucks staan op 385/65R22,5 voorbanden en dat ziet er stoer uit. Verder is het interieur voorzien van alle luxe die het merk levert, waaronder een lederen stuurwiel, en lederen, luchtgeveerde stoelen aan beide kanten. De trucks zijn verder voorzien van TomTom trucknavigatie, een koelkast en luxe, extra dikke gordijnen. Renault Trucks zet hiermee de in onze ogen ondergewaardeerde High T opnieuw in de schijnwerpers. Vreemd genoeg wordt er niet gesproken over de motorisering maar we gaan er van uit dat die naar keuze is.