Renault Trucks voor Netwerk Transport & Logistiek

Geplaatst door

Netwerk Transport & Logistiek uit het Gelderse Dinxperlo heeft onlangs twee nieuwe Renault Trucks toegevoegd aan hun wagenpark. De trucks worden ingezet voor het vervoer van stukgoed en ADR en zijn geleverd door Paashuis Bedrijfswagens. 

Deze nieuwe Renault's van het type T High, beschikken over een 480 PK sterke motor en zijn voorzien van een nieuwe huisstijl op de T-High Sleeper Cab met zijn vlakke vloer. Netwerk kiest voor Renault Trucks vanwege de goede ervaringen met het merk. “Met name het comfort en het brandstofverbruik spelen hierin een grote rol”, aldus Ferdy Bruntink, eigenaar van Netwerk Transport & Logistiek. 

Voor de optimalisering van het brandstofverbruik heeft Netwerk in samenspraak met Paashuis Bedrijfswagens gekozen voor het Pack Fuel Eco op de nieuwe voertuigen. Voor het optimale leefcomfort in de cabine, is er gekozen voor een standairco af fabriek en het Pack Comfort Live High Sleeper. In dit pack zitten opties als een draaibare bijrijdersstoel easy access, onderbed Extensia Ultimate en vier luidsprekers + twee tweeters voor een optimaal geluid. 

Netwerk Transport & Logistiek is opgericht in 1993 en sinds 2000 voeren Ferdy en Monique Bruntink het beleid. Transportbedrijf Netwerk is gespecialiseerd in (ADR) tautlinervervoer & koeriersdiensten en richten zich op het distributievervoer van stukgoed en complete ladingen, voornamelijk op Duitsland. De vloot van Netwerk bestaat tegenwoordig uit 14 trekkende eenheden en 8 charters, waarvan 3 Renault trucks.